Achterban-dag van TWR Europa-medewerkers in Barneveld - TWR

We willen u hierbij uitnodigen voor de achterban-dag van TWR Europa-medewerkers op zaterdag 1 april 2023.

Jurgen & Dien Boontje, HyunJung Lee, Gerdien Wessels, Bernard Oosterhoff en Herman Koster organiseren als medewerkers van TWR Europa een ontmoetingsdag voor hun achterban. Samen willen ze hun eigen achterban informeren over het werk van TWR.
Dit vindt plaats in de ontvangstruimte van belevingscentrum Missie & Media, gelegen naast Huize De Schaffelaar, het kantoor van TWR in Barneveld [Adres Missie & Media: Stationsweg 2a, 3771 VH Barneveld].

In het programmaoverzicht verderop, ziet u hoe deze dag is opgebouwd.
Hier volgt eerst informatie over het keuzeprogramma.

Het Belevingscentrum Missie & Media. Ga op ontdekkingsreis en ervaar zelf hoe het Evangelie over de hele aarde krachtig klinkt. Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met Gods goede nieuws?

Een afwisselende bezinningswandeling door het naastgelegen Schaffelaarbos is goed te combineren met een bezoek aan Missie & Media. Wandelen is ontspannend en gezond voor lichaam en geest. Ook de Bijbel spreekt vaak over wandelen in positieve zin, denk bijvoorbeeld aan Henoch die wandelde met God. Onze bezinningswandeling zet je in beweging. Je volgt een mooie route door het Schaffelaarbos bos en ondertussen word je aan het denken gezet. Je zintuigen worden geprikkeld en je komt in beweging op je levensreis met God. Je ontvangt een rugzak met alle benodigdheden voor deze wandeling en kom in beweging.

Presentatie over TWR in de regio. In deze presentatie horen we wat God doet in de Perzische wereld en in Centraal-Azië. En ook in het Midden-Oosten en Noord-Afrika (CAMENA-regio). Natuurlijk is er gelegenheid om uw vragen te stellen en meer te leren over het werk van TWR in deze regio.

U kunt er een leuk dagje uit van maken (voor het hele gezin). Op het terrein van De Schaffelaar is bijvoorbeeld een kinderboerderij. Er is gelegenheid om een hapje te eten. U kunt ook een bezoek brengen aan het centrum van Barneveld. Ons kantoor bereikt u met de auto of de trein (Barneveld Centrum ligt naast ons kantoor). Woont u in de buurt kom dan eens op de fiets.

Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen voor deze dag zullen we misschien nog het e.e.a. moeten aanpassen aan het programma. Houd rekening met eventuele wijzigingen.

Wat staat er op het programma?

Programmaoverzicht – gezamenlijk*
10.00 uur – Inloop en ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
10.30 uur – Welkom en introductie dag
10.40 uur – Algemene presentatie TWR
10.50 uur – Korte toelichting rollen TWR Europa-medewerkers
11.05 uur – Gezamenlijke groepsfoto

Keuzeprogramma*
11.15 uur – Keuzeprogramma, geef de volgorde van uw voorkeuren aan. Het zou mooi zijn als een ieder 2 onderdelen van het keuzeprogramma meemaakt.

11.30 uur – Start keuzeprogramma, deel 1

  • Bezoek belevingscentrum Missie & Media
    [Meer info: Missie & Media-homepage – TWR]
  • Bezinningswandeling Schaffelaarse Bos
  • Specifieke presentatie van TWR: Perzische wereld en CAMENA-regio

12.45 uur – Start keuzeprogramma, deel 2

  • Bezoek belevingscentrum Missie & Media
    [Meer info: Missie & Media-homepage – TWR]
  • Bezinningswandeling Schaffelaarse Bos
  • Specifieke presentatie van TWR: Perzische wereld en CAMENA-regio

13.45 uur – Afsluiting bezoek. Dankwoord en napraten.

Op eigen kosten kunt u tijdens of na afloop van het bezoek lunchen: hiervoor kunt u uw eigen lunch meenemen, maar het kan bijv. ook bij de Oranjerie of Pannenkoekenhuis Schaffelaar; ook is het mogelijk om de kinderboerderij te bezoeken. Dit alles is op hetzelfde landgoed ‘De Schaffelaar’.

* tijden zijn onder voorbehoud.

Aanmelden voor Achterban-dag van TWR Europa-medewerkers in Barneveld.

Het is voor de organisatie nodig dat u zich aanmeldt voor deze dag. Graag elke persoon die komt even apart opgeven (inclusief kinderen) via onderstaand formulier. Ook aangeven welk keuzeprogramma u wilt volgen tijdens deze dag. U kunt zich tot en met maandag 20 maart 2023 opgeven.

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop