Bezoek TWR - TWR

Welkom

Kom langs met uw groep, schoolklas, vereniging, kerkenraad, of als bedrijfsuitje en ontdek zelf hoe het Evangelie via media overal kan komen. Zelfs in ‘gesloten’ landen. Raak onder de indruk van getuigenissen van luisteraars en hoe levens veranderen als mensen Gods Woord horen.

Stel zelf uw programma samen

  • Kies uit diverse thema’s.
  • Bepaal zelf de lengte van het programma.
  • Bezoek onze opnamestudio.
  • Bezoek onze winkel met mooie geschenkartikelen, boeken en producten uit verre landen.
  • Combineer uw eigen vergadering of bezinningsmoment met een presentatie over het bijzondere werk van TWR.
  • De setting voor uw dagje uit in Missie & Media (opening medio 2020) en het schitterende Huize de Schaffelaar is al bijzonder.  Daarnaast is het kasteel omgeven door een mooi landgoed waar u heerlijk kunt wandelen. Het gezellige centrum van Barneveld ligt slechts op enkele minuten lopen afstand.

Kosten

Voor uw bezoek aan TWR worden in principe geen kosten in rekening gebracht. Wel gaan wij ervan uit dat u als gasten TWR steunt met een vrijwillige gift. Daarmee helpt u het Evangelie overal te laten horen via radio en andere media.

Extra service

Koffie en thee worden u door TWR aangeboden. Heeft u extra wensen? Wilt u bijvoorbeeld iets lekkers bij de koffie of thee, een uitgebreide lunch, of een warm of koud buffet, dan verzorgen wij dat graag voor u. Deze kosten worden doorberekend.

Creatieve workshops en gezellige high tea

Als onderdeel van een leuk dagje TWR is het nu ook mogelijk om met een (vriendinnen)groep een workshop porselein schilderen of handlettering te volgen. Deze workshops worden geleid door kunstenares Ina Cheddie van Ina Art Atelier en vinden plaats in haar atelier naast Huize De Schaffelaar. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide high tea in Huize De Schaffelaar zelf: samen genieten van lekkere thee met heerlijke hapjes erbij voor groepen vanaf 15 personen. Wilt u meer weten over de kosten van een workshop of een high tea en de diverse mogelijkheden voor een gevarieerd programma, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag.

Bereikbaarheid

Huize de Schaffelaar is uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer (5 minuten lopen vanaf het NS-station Barneveld Centrum) en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Stuur een email naar info@twr.nl of bel naar 0342 -478432.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop