Ondersteuning Iria Enahoro - Embarker GM Video Team - TWR

Iria werd geboren in San Francisco. Haar ouders zijn van Duitse en Nigeriaanse afkomst. Ze groeide op in verschillende delen van de wereld. Haar internationale achtergrond en taalvaardigheid kenmerkten haar passie voor verhalen vertellen en het maken van films.

Iria studeerde film- en mediaproductie aan Humber College in Toronto, Canada en aan Portsmouth University in het VK. Haar passie voor het geschreven woord leiden haar op het pad naar genezing en zoektocht naar de waarheid. Tussen 2017-2020 had ze ingrijpende ontmoetingen met God en gaf ze haar leven aan Jezus Christus. Nadat ze wonderbaarlijke bevrijdingen had meegemaakt, wijdde ze haar talenten toe aan het verheerlijken van God. Van het documenteren van getuigenissen uit het echte leven tot het opbouwen van haar geloof-gebaseerde productiebedrijf, — Iria’s liefde voor de kunst richt zich op verhalen van ongehoorde stemmen met soortgelijke ervaringen.

Iria zal voor een korte termijn onderdeel zijn (als short-termer/embarker) van het TWR Global Video Marcom team in het TWR kantoor te Cary in North Carolina, VS, dit zal zijn van januari – april 2023.

Giften ter ondersteuning van het werk van Iria Enaharo bij TWR kunnen als volgt worden overgemaakt:

Via onderstaande link of via IBAN NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. ‘Projectnr. 11027, Embarker GM Video Team’.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop