Kinderprogramma 'Tijd voor kinderen' - TWR

De kinderen in Noord-India hebben weinig kans het Evangelie te horen. Er is veel armoede, slechte gezondheidsvoorzieningen en veel kinderen moeten werken. Juist zij hebben hoop en een doel nodig in hun leven! Daarom is er een speciaal radioprogramma voor kinderen.

TWR in India

India is een immens groot land, met meer dan 1 miljard inwoners. Vanaf 5 grote zenders kan TWR India dit land bereiken met Gods Woord. Wekelijks worden er meer dan 300 radioprogramma’s uitgezonden in ruim honderd talen.

Bijbelverhalen en liedjes

Het kinderprogramma ’Tijd voor kinderen’ wordt elke week uitgezonden en duurt 15 minuten. Door Bijbelverhalen, spelletjes, een hoorspel en liedjes leren de kinderen over de Heere Jezus en God, die ook voor hen een Vader wil zijn. In elk programma komen er onderwerpen aan de orde waar de kinderen in India dagelijks mee te maken hebben, zoals kinderarbeid, armoede en malaria.

Uitzendingen

De meeste volwassenen in dit gebied zijn analfabeet. Veel ouders luisteren mee en komen zo ook in aanraking met het Evangelie. Speciaal om dit programma te promoten worden er in de landelijke gebieden aan arme gezinnen gratis radio’s verspreid met daarbij een uitzendschema. Daarnaast worden er cd’s verspreid in kindertehuizen.

U kunt ‘Tijd voor kinderen’ ook zelf beluisteren via www.twr.in (klik op Hindi, Bal Samay).

De kinderen in India van nu, zijn de volwassenen van de toekomst

Helpt u mee bij het brengen van het Evangelie aan deze kinderen?

  • De uitzendkosten van één programma: € 84,-
  • De productiekosten van één programma: € 50,-

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop