Missie & Media - TWR

Missie & Media is open voor het publiek!

Natuurlijk volgen we de richtlijnen van het RIVM, onder andere voor wat betreft het maximale aantal toegestane bezoekers. Reserveer daarom vooraf uw tickets via onze website: twr.nl/missie-media.

Beleef de kracht van christelijke media! Kom naar Missie & Media.


Beleef de kracht van christelijke media

In Missie & Media nemen wij je mee naar verre landen. Op een actieve manier ervaar je zelf hoe het is om in een land als Noord-Korea het Evangelie te horen. Of je waant je op de top van een zendmast en ervaart hoe het is om mee te bouwen aan de verspreiding van het Evangelie via radio. Tijdens de leerzame tocht ben je met het hele gezin of groep actief met moderne media en kom je in aanraking met verschillende landen, talen en culturen.

Groepen kunnen vooraf in ons auditorium een gevarieerde presentatie krijgen over het werk van TWR. Ook zijn er regelmatig tentoonstellingen van kunst- of fotoreportages. In de shop kun je samen genieten van een kopje thee of koffie. In de shop zijn vele producten verkrijgbaar uit landen waar TWR actief is. Zo ondersteun je de lokale bevolking én het werk van TWR.

Wat kun je er ontdekken?

Wie is de stem die het Evangelie laat horen? Waarom zendt TWR het Evangelie juist in dát land of gebied uit? Wat komt erbij kijken om een programma te maken? Hoe kan ik bijdragen aan de Bijbelse boodschap die TWR uitzendt? Een belevingscentrum biedt de mogelijkheid antwoord te geven op deze en tal van andere vragen en de bezoekers kennis te laten maken met het werk van TWR. Daarbij gaat het om meer dan aanreiken van informatie.

Het gaat om het creëren van beleving en daarmee om het realiseren van een diepere betrokkenheid bij ons werk. In het belevingscentrum volgen de bezoekers een route door diverse kamers, die voor de juiste impact compleet doorlopen moet worden.

De blijvende impact:

1 Je ziet hoeveel onbereikte volken er zijn

2 Dat kan je niet meer onverschillig laten

3 Je merkt welke rol media speelt bij het bereiken van die mensen

4 Je beseft wat het is om christen te zijn/worden in een gesloten land.

Massamedia

Moderne media als internet, audiospelers, mobiele telefoon’s bieden nieuwe ongekende mogelijkheden voor TWR. Tegelijkertijd kan radio nog steeds het Evangelie van Jezus Christus laten klinken waar zendelingen niet kunnen komen. Ontdek hoe TWR inmiddels uitzendt in meer dan 230 talen.

Vrijwilligers gezocht!

Missie & Media zoekt vrijwilligers voor de uitgave van tickets, voor bemanning van de giftshop en de keuken, en voor het interactieve gedeelte. TWR vraagt daarom uw hulp.
Hebt u een warm kloppend hart voor zending en zoekt u een zinvolle tijdsbesteding? Draag dan bij aan het bekend maken van onze missie: via radio, internet, apps en andere media de wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus.
Neem voor meer informatie contact op met Bert Gijsbertse, 0342 – 47 84 32 of missiemedia@twr.nl

 


 

Maak alvast kennis met Missie & Media…


Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop