Doelgroepen - TWR

Voor gezinnen

Samen beleven

Ervaar met het hele gezin hoe het is om de Bijbelse boodschap te horen in gesloten andere landen, talen, culturen en godsdiensten. Het belevingscentrum is voor jong en oud. Kijk en luister naar video’s van mensen in diverse landen. Wie bereikt de meeste luisteraars in de online TWR-game? Of durf jij het aan om virtueel in een hoge zendmast te klimmen? Wie herkent de juiste taal? En ervaar zelf hoe spannend het is om in het meest gesloten land naar het Evangelie te luisteren.

 

Lees meer

Voor scholen

Interactieve en leerzame excursie

Missie & Media heeft een speciaal programma voor scholen. Voor basisscholen vanaf groep 4, scholen voor voortgezet onderwijs of mbo biedt Missie & Media een rijk en gevarieerd programma. Je leert er meer over diverse landen, culturen, soorten talen en de verschillende godsdiensten die er wereldwijd zijn. Verrijk de kennis van je klas en boek het speciale programma in Missie & Media.

Lees meer

Voor kerken

Samen geloof beleven

Voor jonge gemeenteleden is Missie & Media een leerzame ervaring in zending en evangelisatie wereldwijd. Op een interactieve manier leer je hoe de Bijbelse boodschap in allerlei talen in vele landen via verschillende media wordt verkondigd. Ideaal voor jong én al wat ouder. Voor catechesegroepen, verenigingen, kerkenraden en…

Lees meer

Laptop

Meld je aan als vrijwilliger bij TWR

Vrijwilligers zijn de kern van onze organisatie. Wil jij je ook inzetten voor TWR of Missie & Media? Meld je aan!

Lees meer