Doelgroepen - TWR

Voor gezinnen

Samen beleven

Ervaar met het hele gezin hoe het is om de Bijbelse boodschap te horen in gesloten andere landen, talen, culturen en godsdiensten. Het belevingscentrum is voor jong en oud. U kijkt en luistert naar video’s van mensen in diverse landen. Wie bereikt de meeste luisteraars in het echte online TWR-game? Of wie durft het aan om virtueel in een hoge zendmast te klimmen? Wie herkent de juiste taal? En ervaar zelf hoe spannend het is om in het meest gesloten land naar het Evangelie te luisteren.

 

Lees meer

Voor scholen

Leerzaam voor iedereen

Het bezoek aan Missie & Media is voor leerlingen verrijkend omdat ze in aanraking komen met diverse landen, culturen, soorten talen en allerlei godsdiensten. Op een speelse, actieve en leerzame manier verrijken zij hun kennis.

Ook voor studenten is Missie & Media aantrekkelijk voor het verkrijgen van kennis en ervaring tijdens bezoek of stage. Denk bijvoorbeeld aan studenten Godsdienst of Journalistiek.

Lees meer

Voor kerken

Samen geloof beleven

Voor jonge gemeenteleden is Missie & Media een leerzame ervaring in zending en evangelisatie wereldwijd. Op een interactieve manier leer je hoe de Bijbelse boodschap in allerlei talen in vele landen via verschillende media wordt verkondigd. Ideaal voor jong én al wat ouder. Voor catechesegroepen, verenigingen, kerkenraden en…

Lees meer

Laptop

Meld je aan als vrijwilliger bij TWR

Vrijwilligers zijn de kern van onze organisatie. Wil jij je ook inzetten voor TWR of Missie & Media? Meld je aan!

Lees meer