Download en bestellen - TWR

Onderstaand vindt u een overzicht van materialen die u kunt downloaden of bestellen.


Bestel een internet/DAB+ radio met korting

Wilt u luisteren naar TWR.nl? Dat kan met een internetradio! Via de radiowinkel biedt TWR u een diversiteit aan internetradio’s aan met korting.

Lees verder

 


Missie & Media Magazine 2024

Vraag gratis het nieuwe Missie & Media Magazine aan! Met bijzondere getuigenissen, hoopvolle verhalen, een gebedsposter, en veel meer. Klik hieronder om het magazine te openen. Of vraag het magazine van TWR gratis aan via het contactformulier of bel 0342-478432 tijdens kantooruren.

Download magazine

 


Gebedsposter – Bid en dank mee voor het werk van TWR

Dagelijks bidden voor de luisteraars en medewerkers van TWR. Dat kan met onze gebedsposter.
Download hieronder de gebedsposter of vraag gratis het TWR Magazine aan met de uitneembare gebedsposter. Via het contactformulier of bel 0342-478432 tijdens kantooruren.

Download gebedsposter

 


Knutselbouwplaat voor kids

Vraag gratis het bouwpakket aan en bouw je eigen zendmast! Maak je eigen zendmast en zet ‘m op een centrale plek in huis. Iedere keer als je zusje te lang in de badkamer is, of je vader de vuilnis vergeten is buiten te zetten, moeten ze er wat kleingeld in gooien. Moet jij eens kijken hoe snel dat oploopt! TWR is je dankbaar!

Bestel via het contactformulier

 


USB-stick Corrie ten Boom

‘God kent geen problemen, alleen plannen’. Het is één van de vele treffende uitspraken van Corrie ten Boom. In de jaren zeventig heeft ze voor TWR 73 overdenkingen opgenomen. Deze overdenkingen zijn verkrijgbaar op USB-stick.
De USB-stick is te koop voor € 14,95 (incl. verzendkosten).

Bestel een USB-stick via het contactformulier

 


USB-stick De Bijbel Door

Alle Bijbelstudies van het programma ‘De Bijbel Door’ op 1 USB-stick. In 1291 aflevering van 30 minuten wordt woord voor woord de bijbel gelezen en uitgelegd. Maar liefst meer dan 600 uur aan audio-bestanden. Luistert u mee? Bestel de USB-stick dan nu via het contactformulier.
De kosten voor deze stick bedragen € 12,50, inclusief handling en porto. Transvision is leverancier van de USB-Stick en verzorgt de verzending. De betaling vindt plaats door middel van een factuur die u bij de USB-stick ontvangt.

Bestel een USB-stick van De Bijbel Door via het contactformulier

 


TWR Nieuws België

TWR Nieuws verschijnt twee keer per jaar en is het nieuwsbulletin van TWR België.
Wilt u deze nieuwsbrief gratis thuisgestuurd krijgen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Download de laatste TWR Nieuws

 


Video of beamerpresentatie TWR voor collecte tijdens kerkdienst

Gaat u collecteren voor het werk van TWR tijdens een kerkdienst? Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om tijdens de collecte een korte video of korte PowerPoint-presentatie over TWR te laten zien. De video duurt ongeveer 2 minuten. De PowerPoint presentatie duurt ongeveer 3 minuten en geeft kort informatie en afbeeldingen weer over het werk van TWR.

Voor presentatiemateriaal kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop