Donderdag 11 mei:Maak kennis met vrijwilligerswerk TWR - TWR

Heeft u een warm kloppend hart voor zending en zoekt u een zinvolle tijdsbesteding? Stap in de wereld van TWR. Help ons. Wordt vrijwilliger bij TWR.

Vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Of gewoon eerst even kennismaken? Bezoek dan onze vrijwilligersinloopdag die dit jaar op donderdag 11 mei plaatsvindt. U bent welkom tussen 14.00 en 17.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur. Deze vrijwilligersinloopdag vindt plaats in ons belevingscentrum Missie & Media, Stationsweg 2A, Barneveld (natuurlijk inclusief gratis toegang).

Laat ons alvast via het aanmeldformulier onderaan deze pagina weten dat u interesse heeft!

Zowel voor het kantoor als voor het belevingscentrum Missie & Media is de Barneveldse zendingsorganisatie TWR op zoek naar vrijwilligers.

In Missie & Media:

Als gastheer/gastvrouw. Bij de uitgave van tickets. In onze giftshop. In het interactieve gedeelte van Missie & Media… We vertellen u er tijdens de inloopdag graag meer over.

“Voor de koffie zorgen en in de winkel staan als er mensen naar belevingscentrum Missie & Media komen, is een kleine bijdrage aan het wereldwijde zendingswerk van TWR. Voor mij als vrijwilliger levert het mooie en verdiepende gesprekken op met de gasten die komen.”
Vrijwilligster

Bij TWR:

Wilt u de afdeling Relatiebeheer administratief ondersteunen, telefonisch contacten onderhouden met onze donateurs of als facilitair medewerker TWR vrijwillig een helpende hand bieden? Heeft u mogelijkheden om als standmedewerker of als versterking van ons presentatieteam meer bekendheid te geven aan het werk van TWR? Kom dan ons team versterken! Aafke Woudstra ontmoet u graag op donderdag 11 mei.

Kijk voor meer informatie over de diverse vrijwilligersfuncties ook op: www.twr.nl/werken-bij-twr.

Neem voor meer informatie contact op met Aafke Woudstra van TWR:
0342 – 47 84 32 – info@twr.nl


Meld je hieronder aan als je interesse hebt in vrijwilligerswerk bij TWR en op donderdag 11 mei onze vrijwilligersinloopdag wilt bezoeken:

Ja, ik meld mij aan voor de TWR-vrijwilligersinloopdag!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop