Zaterdag 16 maart:Maak kennis met vrijwilligerswerk TWR - TWR

Zending heeft je hart en je zou best wel meer willen doen voor de verspreiding van het Evangelie. Op een manier die bij jou past. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Kom dan naar de vrijwilligersinloopdag van TWR. TWR laat het Evangelie via media klinken in 190 landen en meer dan 300 talen. Wist je dat je ook dichtbij huis nauw betrokken kunt zijn bij die wereldwijde verspreiding van het Evangelie? Sterker nog: jij kunt een verschil maken, als vrijwilliger!

Wie weet vindt je bij TWR je plek! Op zaterdag 16 maart kun je tussen 10.00 en 16.00 uur kennismaken met verschillende aspecten van het werk van TWR en wat vrijwilligers daarbij kunnen betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van techniek, administratie, fondsenwerving, gastvrouw/-man zijn, etc.. TWR heeft allerlei vrijwilligers nodig, zoals in belevingscentrum Missie & Media, op het TWR-kantoor en bij de promotie-activiteiten van onze organisatie.

Deze vrijwilligersinloopdag vindt plaats in ons belevingscentrum Missie & Media, Stationsweg 2A, Barneveld (natuurlijk inclusief gratis toegang). Laat ons alvast via het aanmeldformulier onderaan deze pagina weten dat je interesse hebt!

Vrijwilligers gezocht voor:

– Missie & Media

Missie & Media is ons belevingscentrum waar bezoekers door zien, horen en doen, kennismaken met de wereld van ‘zending-op-afstand’ via radioprogramma’s, MP3-spelers, telefoons, internet, en dergelijke. Dit belevingscentrum drijft voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers. De gastvrouw/-man kan op allerlei gebied ingezet worden, zoals bij de ticketverkoop, de ontvangst van bezoekers, het werkend houden van de audiovisuele middelen en het beantwoorden van vragen van bezoekers.

“Voor de koffie zorgen en in de winkel staan als er mensen naar Missie & Media komen, is een kleine bijdrage aan het wereldwijde zendingswerk van TWR. Voor mij als vrijwilliger levert het mooie en verdiepende gesprekken op met de gasten die komen.”
Vrijwilligster

– TWR-kantoor

Voor het kantoor maakt TWR, naast vaste medewerkers, ook gebruik van vrijwilligers die zorgen voor administratieve ondersteuning, het onderhouden van contacten met donateurs of het assisteren van de TWR-medewerkers op facilitair gebied. Of kun je op een andere wijze TWR vrijwillig een helpende hand bieden? Kom dan ons team versterken!

– Promotionele activiteiten

Promotie, ofwel bekendheid geven aan het werk van TWR, is enorm belangrijk. Daarom staat TWR bijvoorbeeld op evenementen en geeft zij presentaties in kerken en gemeenten, bij verenigingen of aan groepen die Missie & Media bezoeken. Dit deel van het werk is niet mogelijk zonder voldoende vrijwilligers. Door te vertellen over het zendingswerk van TWR leveren zij bovendien een belangrijke bijdrage aan de inkomsten van TWR en ondersteunen zij zo de (inter)nationale uitzendingen.

Zaterdag 16 maart is een mooie gelegenheid om het werk van TWR (beter) te leren kennen en te ontdekken of er iets is waar jij met jouw beschikbare tijd en talenten aan zou willen bijdragen. Vooraf aanmelden via onderstaand formulier wordt op prijs gesteld!

Kijk voor meer informatie over de diverse vrijwilligersfuncties ook op: www.twr.nl/werken-bij-twr.

Neem voor meer informatie contact op met Aafke Woudstra:
0342 – 47 84 32 – info@twr.nl


Meld je hieronder aan als je interesse hebt in vrijwilligerswerk bij TWR en op zaterdag 16 maart onze vrijwilligersinloopdag wilt bezoeken:

Ja, ik meld mij aan voor de TWR-vrijwilligersinloopdag!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop