Voor leerkrachten - TWR

Lesboekjes
Om aan te sluiten bij de juiste leeftijd zijn er drie boekjes ontwikkeld die variëren in moeilijkheidsniveau. De boekjes kun je hieronder downloaden. Ze zijn makkelijk te printen op A4-formaat. Zo kan elke leerling aan de slag met de opdrachten.

Lesboekje Groep 1-3

Lesboekje Groep 4-5

Lesboekje Groep 5-6

Lesboekje Groep 7-8

Docentenhandleiding
Voor de leerkrachten is een docentenhandleiding beschikbaar. Hierin staat extra informatie over TWR, maar ook vind je er (bijbel)verhalen, spellen en differentiatieopdrachten. De docentenhandleiding is op te vragen via het contactformulier.

Lesvideo’s
TWR heeft diverse lesvideo’s ontwikkeld voor onder- en bovenbouw, zodat leerlingen de opdrachten goed kunnen maken. Om toegang te krijgen tot de lesvideo’s hebt u een code nodig. Deze is te vinden in de docentenhandleiding.

Zendingsgeld voor TWR
Wilt u met uw klas geld ophalen voor TWR? Dat vinden wij natuurlijk heel fijn! Ook is het mogelijk om spaarkaarten, kluskaarten of sponsorkaarten te gebruiken.
Sparen jullie liever voor een specifiek doel? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Klik hier voor spaar-, klus- en sponsorkaarten.

Presentatie over TWR
Wil je naast al het materiaal en de video’s graag iemand van TWR uitnodigen voor een presentatie? Dat kan! Hiervoor maakt u gebruik van het contactformulier. Vermeld bij de opmerkingen om welke school en plaats het gaat en over welk onderwerp u een presentatie wilt horen.

Excursie naar Missie & Media
Met je klas ben je van harte welkom om ons belevingscentrum Missie & Media in Barneveld te bezoeken. Er is van alles te doen en het sluit goed aan bij het lessenpakket. Kijk voor meer informatie hier.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop