Werken bij TWR - TWR

Hieronder vind je een overzicht van de diverse vacatures die er op dit moment zijn bij:

TWR Nederland & België
Redacteur (24 u/w)
Vrijwilliger voor video
Gastvrouwen en gastheren voor Missie & Media
Standmedewerkers
Diverse vrijwilligersfuncties
TWR Europa
Ervaren boekhouder
IT-systeembeheerder
IT-assistent
Member Care Media Coordinator & Producer
Afghan Ministry Representative
Motion Illustrator
Motion Animator
Partnership- en Project Manager Women of Hope
TWR wereldwijd
Diverse functies
Refugee and Immigrant Ministry Coordinator
Mechanic & Maintenance Personnel
Administrative Assistant
Broadcast Engineer/Technician
RF Broadcast Engineer or Technician

Vacatures bij TWR Nederland & België

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacatures:


 

>>> Redacteur (24 u/w)

Om de specifieke doelgroep migranten en vluchtelingen in Nederland en België te bereiken met het Evangelie, wil TWR de afdeling media uitbreiden. TWR Nederland is daarom op zoek naar een: Redacteur (24 u/w)

Als redacteur ontwikkel je zelfstandig multimediale Bijbelprogramma’s voor migranten en vluchtelingen in Nederland en België. Het in- en aanvullen van de podcastaudiotheek – gericht op het verbreden van het Evangelie onder de doelgroep – is een belangrijk onderdeel van de functie. Daarnaast zal je het bestaande netwerk dat zich richt op de doelgroep migranten en vluchtelingen, onderhouden en uitbouwen.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Programma’s produceren, monteren en (incidenteel) presenteren voor de desbetreffende doelgroep
 • Het schrijven van presentatieteksten en produceren van jingles voor de programma’s
 • Het bestaande netwerk dat zich bezighoudt met de doelgroep, onderhouden en uitbreiden
 • Het publiceren van geproduceerde content op alle mogelijke online en offline platforms waar de doelgroepen zich bevinden
 • Het aandragen of maken van sociale media-uitingen voor de specifieke doelgroep

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een journalistieke opleiding of ervaring in de media
 • Je hebt goede communicatieve en redactionele vaardigheden in woord en geschrift en beschikt over de nodige creativiteit
 • Je werkt planmatig
  Je hebt bij voorkeur kennis van montagesoftware zoals Adobe, Final Cut Pro en Protools
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met migranten en/of vluchtelingen in Nederland
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en eventueel een derde taal
 • Je leeft en werkt vanuit de christelijke levensovertuiging

Wat bieden wij?

Je werkt in een gedreven team van medewerkers en vrijwilligers en je maakt deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie. Het betreft een baan van 24 uur per week. TWR biedt een marktconform salaris op basis van 90% van schaal 8 van het Rijk.

Reageren!

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en herken jij je in de bovenstaande competenties. Stuur dan je motivatiebrief met CV voor 28 maart uiterlijk vrijdag 1 april (reactietermijn is verlengd) naar Aafke Woudstra, AafkeWoudstra@twr.nl. Een schriftelijke test en een screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces.
Voor informatie over de functie en de procedure kan je contact opnemen met Joost Bastiaans, manager media TWR Nederland & België op 0342 – 478432.

Ken je iemand die mogelijk interesse heeft in deze vacature? Download hem hier en stuur hem door!


 

>>> Vrijwilliger voor video

TWR zoekt: een vrijwilliger om het videowerk van TWR uit te breiden en ondersteuning te bieden bij de verschillende video-opnames. Wil jij via onze videomogelijkheden helpen om het Evangelie verder te verspreiden, dan is dit je kans. Wij gebruiken verschillende kanalen zoals YouTube en Vimeo om ons wereldwijde werk bekend te maken. TWR Nederland en België zet (live) video in voor informatieve journaals, promotie en webinars. Ook zijn er mogelijkheden voor externe partijen om onze studiofaciliteiten te gebruiken en waar jij als vrijwilliger dan weer bij betrokken wordt. De vrijwilligersfunctie is op oproepbasis.

Ben jij: bekend met de basis van video-opnames en montages, technisch ingesteld, leergierig en zo nodig in de avond beschikbaar?

Sta jij achter de missie van TWR en wil je ons verder helpen bouwen aan het zendingswerk van TWR?

Neem dan contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432.


 

>>> Gastvrouwen en gastheren voor Missie & Media

Een vrijwilliger vertelt: “Voor de koffie zorgen en in de winkel staan als er mensen naar het Missie en Media Belevingscentrum komen, is een kleine bijdrage aan het wereldwijde zendingswerk van TWR. Voor mij als vrijwilliger levert het mooie en verdiepende gesprekken op met de gasten die komen.”

Als gastvrouw of gastheer in Missie & Media ontvangt u o.a. bezoekers, helpt u mee in de catering en in de winkel. Ook bent u het aanspreekpunt als er vragen zijn van de bezoekers.

Het belevingscentrum is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. U wordt naar eigen keuze ingeroosterd.

Sta jij achter de missie van TWR en wil je ons verder helpen bouwen aan het zendingswerk van TWR?

Neem dan contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432.


 

>>> Standmedewerkers (vrijwilligers)

Werkzaamheden: U promoot het werk van TWR tijdens evenementen en Open Dagen, samen met één of twee (vrijwilligers)collega’s. TWR heeft een professionele stand met goed materiaal om uit te delen. De onverwachte persoonlijke gesprekken zijn vaak het mooist.

Tijd: Op afroep. U bepaalt het zelf. De meeste standmedewerkers doen een paar keer per jaar mee, en staan dan een dag in de stand.

Locatie: Op evenementen her en der in het land – u bepaalt zelf aan welke evenementen u meedoet. U komt dus ook gratis het evenement binnen.

Neem contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432.


 

>>> Diverse vrijwilligersfuncties

Heeft u een warm kloppend hart voor zending en zoekt u een zinvolle tijdsbesteding? TWR kan uw hulp goed gebruiken. Wij zoeken meerdere vrijwilligers! Enkele voorbeelden.

Vrijwilligers call center
Legt u gemakkelijk contact met mensen en bent u enthousiast over het werk van TWR? Reageer dan op deze vrijwilligersfunctie. De afdeling Relatiebeheer wil graag mensen bewust maken, betrekken en betrokken houden bij het zendingswerk. Daarom nodigen wij mensen uit voor activiteiten en bedanken we onze donateurs telefonisch. Voor dit dankbare werk – met soms een pastoraal tintje – zijn enkele vrijwilligers nodig voor maximaal 4 uur per week.

Bent u een echte netwerker?
Onze afdeling Relatiebeheer is op zoek naar mensen die willen netwerken onder ondernemers om hen te betrekken bij het werk van TWR. Met name in de provincie Zeeland mag de naamsbekendheid van onze organisatie groeien, maar uiteraard worden netwerkers uit de andere provincies ook van harte aangemoedigd om zich te melden!

Voor ons prachtige kantoor in Huize de Schaffelaar zoekt TWR ook een schoonmaker (m/v)
Wilt u door middel van schoonmaakwerkzaamheden de organisatie ontzorgen en bijdragen aan een schonere leefomgeving? Het gaat om het schoonhouden van de kantoren, keuken en sanitair voor maximaal 4 uur per week. Uren zijn naar eigen inzicht in te delen. Bent u representatief en nauwkeurig en ondersteunt u de missie van TWR? Reageer dan op deze vrijwilligersfunctie.

Vrijwilliger facilitair
Bent u goed in techniek? Vindt u het prettig om allerhande onderhoudsklussen op te pakken? Dan willen wij graag met u in contact komen. Als vrijwilliger facilitaire dienst bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het kantoorpand van TWR, Huize de Schaffelaar te Barneveld. U voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan het gebouw, installaties en inventaris. U verricht indien nodig lichte schoonmaakwerkzaamheden. Zo nodig schakelt u een externe partij in om reparaties uit te voeren. Het gaat om een functie voor minimaal 8 uur per week.

Of heeft u andere talenten die u vrijwillig wilt inzetten voor de verspreiding van het Evangelie?
Neem contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432.

Meld je hieronder aan voor de Vrijwilligers inloopdag op zaterdag 17 september 2022:


Vacatures bij TWR Europe

Het kantoor van TWR Europe is ook deels gevestigd in Nederland. Op dit moment hebben we de volgende vacature(s) voor het TWR Europe kantoor in Barneveld.


 

>>> Ervaren boekhouder

Op basis van support team | 30-38 uur/week

Heb jij een opleiding gehad voor boekhouder/accountant of vergelijkbare ervaring en wil je daarmee van meerwaarde zijn bij een non-profit organisatie met de schitterende missie om verandering in deze wereld te brengen? Dan ben je bij TWR aan het goede adres! Om goede rentmeesters te zijn van de financiële middelen die God aan TWR toevertrouwt, hebben we mensen zoals jij nodig.

Als onderdeel van ons regionale financiële team voor Europa en CAMENA (Centraal-Azië, Midden-Oosten en Noord-Afrika) zet je je in voor het bijhouden van de administratie en het uitvoeren van interne controles. Je ondersteunt de regionale leidinggevenden die verspreid zijn over 5 kantoren in onze regio bij al hun vragen op het gebied van financiën en budgetten. Daarnaast geef je leiding aan het financiële team in geval van afwezigheid van de regionale Finance Director.

Heb jij een hart voor de missie van TWR om de wereld te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus via radio en andere media en wil je hier aan bijdragen door de financiële afdeling op een hoger niveau te brengen, dan komen we graag in contact met je!

Wie ben jij?

 • Je bent toegewijd aan Jezus Christus en dit blijkt uit je persoonlijke relatie met Hem
 • Je ondersteunt onze missie en visie van harte
 • Je bent accuraat, integer en betrouwbaar en hebt cijfermatig inzicht
 • Je hebt culturele fijngevoeligheid om te werken binnen diverse internationale teams
 • Je hebt meer dan gemiddelde communicatieve en sociale vaardigheden

Wat ga je doen?

 • Voorbereiden en/of toezicht houden op het opstellen en verwerken van rekeningen en ontvangsten. Het registreren van inkomsten, ondersteuning en donaties
 • Volgen van de vastgestelde procedures voor salarisadministratie en de administratie van vaste activa
 • Opvolgen van interne controles en verstrekken van documentatie zoals gevraagd door de internationale controller
 • Uitvoeren van maandelijkse grootboek- en andere rapportages
 • Afstemmen van bankafschriften voor de maandafsluiting

Wat zijn jouw kwalificaties?

 • HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur in de richting van Accountancy of Bedrijfseconomie
 • Ervaring in vergelijkbare financiële functie of als (assistent) accountant
 • Ervaring met diverse (non-profit) boekhoudsoftware
 • Ervaring met (internationale) administratieve principes en procedures
 • Goede beheersing van Engelse taal in spreken en schrijven

Geïnteresseerd?

De werklocatie van deze functie is Nederland (Barneveld) of Cyprus.

Heb je interesse om aan de slag te gaan, solliciteer dan vandaag nog. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar onze HR Recruiter Samuël Bekx, sbekx@twr.org


 

>>> IT-systeembeheerder

Breng jouw IT-vaardigheden naar het zendingsveld! Overweeg om deelgenoot te worden van ons team om God bekend te maken over de hele wereld met behulp van moderne technologie om media te bedienen. Als je toezicht kunt houden op kantoornetwerken, software en hardware in onze TWR-Europe-kantoren, training kunt geven aan medewerkers in de regio en ervoor kunt zorgen dat de IT-systemen van TWR Europe op een veilige en stabiele manier werken, dan willen we graag met je praten!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.


 

>>> IT-assistent

Heb je de roeping van God gevoeld om nauwer betrokken te zijn bij de verspreiding van het evangelie over de hele wereld? Heb je een technisch diploma in computerondersteuning of vergelijkbare ervaringen? Kun je kantoornetwerken, software en hardware beheren om de IT-behoeften van onze medewerkers te ondersteunen? We hebben jouw vaardigheden hier bij TWR nodig om onze regionale medewerkers computerondersteuning te bieden! Je stelt TWR-personeel in staat om met elkaar te communiceren, programma’s van productiestudio’s naar uitzendpunten te sturen, en een groot aantal andere details die elke dag gebeuren via ons wereldwijde computernetwerk, dat als een integraal onderdeel van het brengen van hoop aan de wereld met behulp van massamedia, fungeert.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.


 

>>> Member Care Media Coordinator & Producer

Wil je betrokken zijn bij de zorg voor en het aanmoedigen van multiculturele werknemers die in buitenlandse plaatsen en culturen over de hele wereld dienen? Terwijl je onderzoek doet naar doelgroepen en programma-inhoud, zul je deel uitmaken van verfrissende programma uitzendingen voor zendelingen, zodat ze hun door God gegeven roeping met vreugde kunnen vervullen. Coördineer het productieproces met psychologen, counselors en andere Member Care experts, en verspreid de inhoud op digitale platforms. Doe met ons mee om deze zorg via media te leveren!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.


 

>>> Afghan Ministry Representative

Dringt God er bij jou op aan om het Goede Nieuws naar het Afghaanse volk te brengen? Heb je ervaring met of bijzondere kennis van deze zwaar beproefde bevolkingsgroep? Gebruik je netwerk- en managementvaardigheden om middelen te vinden en een duidelijke en geschikte radio/digitale programmering naar Afghanistan en Afghaanse bevolkingsgroepen in Noord-Amerika te brengen. God kan uw hart voor deze door Hem geliefde mensen gebruiken om hen het Evangelie en hoop te brengen via media-uitzendingen.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de international TWR-website.


 

>>> Motion Illustrator

Houd je van Jezus en vind je het leuk om illustraties te maken om inspirerende verhalen te vertellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het MOTION-team is een visuele media bediening van TWR. We maken video content voor gemeentestichters die media gebruiken als onderdeel van hun strategie om discipelen te maken. Een van de belangrijkste soorten inhoud die we maken, zijn animaties. We hebben Share the Story  gemaakt, een geanimeerde serie Bijbelverhalen. En we werken momenteel aan een serie discipelschap genaamd Progressing Together.

We hebben een illustrator nodig, zodat we projecten sneller kunnen voltooien en meer inhoud kunnen creëren voor onze gemeentestichingspartners. Hoe sneller we de animaties voor ze kunnen krijgen, hoe meer we ze van dienst kunnen zijn bij het maken van discipelen.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T:0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.


 

>>> Motion Animator

Houd je van Jezus en en gebruik je graag After Effects om inspirerende verhalen te vertellen met coole beelden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het MOTION-team is een visuele media bediening van TWR. We maken video content voor gemeentestichters die media gebruiken als onderdeel van hun strategie om discipelen te maken. Een van de belangrijkste soorten inhoud die we maken, zijn animaties. We hebben Share the Story  gemaakt, een geanimeerde serie Bijbelverhalen. En we werken momenteel aan een serie discipelschap genaamd Progressing Together.

We willen onze animaties graag naar een hoger niveau tillen, dus we zijn op zoek naar iemand die zijn creativiteit en artistieke knowhow kan gebruiken om ons animatieproces te verbeteren. Hoe beter onze animaties zijn, hoe beter de inhoud dient voor het maken van discipelen van onze gemeentestichtende partners.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T:0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.


 

>>> Partnership- en Project Manager Women of Hope (parttime of fulltime)

Zou je jezelf omschrijven als een generalist, geïnteresseerd in een breed scala aan projecten en onderwerpen? Krijg jij energie van het leggen van verbindingen en het organiseren van een mooi evenement? Houd je ervan om een veelheid aan taken of projecten bij te houden? Verander niet wie God je heeft gemaakt – laat Hem die gaven gebruiken ter bevordering van Zijn Koninkrijk hier op aarde! Meer informatie over het Women of Hope-team van TWR: www.twrwomenofhope.org.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de international TWR-website.

 

  

Vacatures bij TWR wereldwijd

Wereldwijd zijn er allerlei mogelijkheden om direct betrokken te zijn bij het werk van TWR.  Zo zijn er vacatures voor korte en lange termijn, stage mogelijkheden, ontdekkingstrips en vrijwilligerswerk.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Ga naar www.twr.org/serve

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop