Vacatures bij TWR Nederland & België

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacatures:


>>> Geluidstechnicus (vrijwilliger)

Voor het geluidsteam van het TWR-radioprogramma ‘Volg Mij! zijn wij op zoek naar een vrijwilliger (m/v) voor de taak van geluidstechnicus.

Takenpakket
– Na een korte inwerkperiode, is het je taak om samen met een collega vrijwilliger het geluid te regelen en het mengpaneel te bedienen tijdens de opnames van het programma ‘Volg Mij!’ (luister op: https://soundcloud.com/trans-world-radio/sets/volg-mij).
– De vijf opnames vinden 1x per 14-dagen plaats. Bij volledige bezetting zijn er twee teams beschikbaar. Concreet betekent dit, dat je 1x in de 4 weken ‘dienst’ hebt. Er wordt een rooster gemaakt daarop kun je vooraf aangeven wanneer je kunt komen.
– De opnames vinden plaats in de studio van TWR te Barneveld, op een dinsdagmorgen vanaf 9.00 uur tot ongeveer 11.30 uur (afhankelijk van de lengte van de koffie of thee pauze)

Wat wordt er verwacht
– Beschikbaarheid: 1x per 4 weken op dinsdagmorgen.
– Ervaring in geluid of muziek: is niet vereist, maar wel handig.
– Motivatie: een verlangen om als geluidstechnicus God te dienen.

Handig om te weten
– De vacature staat per direct open.
– Voordat je gaat meedraaien zal onze teamleider het technische gedeelte van de werkzaamheden met je doornemen en een aantal keren met je oefenen.
– Voor meer info op opgave kun je contact opnemen met onze teamleider Joost Bastiaans (joostbastiaans@twr.nl) of met de programmamaker Cor Weeda (corweeda@twr.nl).

 


>>> Standmedewerkers (vrijwilligers)

Werkzaamheden: U promoot het werk van TWR tijdens evenementen en Open Dagen, samen met één of twee (vrijwilligers)collega’s. TWR heeft een professionele stand met goed materiaal om uit te delen. De onverwachte persoonlijke gesprekken zijn vaak het mooist.

Tijd: Op afroep. U bepaalt het zelf. De meeste standmedewerkers doen een paar keer per jaar mee, en staan dan een dag in de stand.

Locatie: Op evenementen her en der in het land – u bepaalt zelf aan welke evenementen u meedoet. U komt dus ook gratis het evenement binnen.

 


>>> Catering- en winkelmedewerkers (vrijwilligers)

Werkzaamheden: U bent gastheer/-vrouw tijdens de presentaties die bij TWR op kantoor worden gehouden. U ontvangt groepen, schenkt koffie en thee, serveert maaltijden en helpt mee in de winkel. Bij grotere evenementen werkt u in een team.

Tijd: Op afroep. U bepaalt het zelf. De meeste catering- en winkelmedewerkers laten zich een paar keer per seizoen inroosteren.

Locatie: Op kantoor in Barneveld.

 


 

Vacatures bij TWR Europe

Het kantoor van TWR Europe is ook deels gevestigd in Nederland. Op dit moment hebben we geen vacature(s) voor het TWR Europe kantoor in Barneveld.


 

Vacatures bij TWR wereldwijd

Wereldwijd zijn er allerlei mogelijkheden om direct betrokken te zijn bij het werk van TWR.  Zo zijn er vacatures voor korte en lange termijn, stage mogelijkheden, ontdekkingstrips en vrijwilligerswerk.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Ga naar www.twr.org/serve

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop