Vacatures bij TWR Nederland & België

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacatures:

 

>>> Diverse vrijwilligersfuncties

Heeft u een warm kloppend hart voor zending en zoekt u een zinvolle tijdsbesteding? TWR kan uw hulp goed gebruiken. Wij zoeken meerdere vrijwilligers! Enkele voorbeelden.

Houdt u van afwisseling en vindt u het leuk om in gesprek te gaan?
Voor het nieuwe belevingscentrum Missie & Media zoekt TWR meerdere vrijwilligers.

De belangrijkste taken zijn:

 • bezoekers ontvangen
 • meehelpen in de catering en de winkel
 • vragen van bezoekers beantwoorden

Missie & Media is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. U wordt naar eigen keuze ingeroosterd.

Bent u een echte netwerker?
Onze afdeling relatiebeheer is op zoek naar mensen die willen netwerken onder ondernemers om hen te betrekken bij het werk van TWR. Met name in de provincie Zeeland mag de naamsbekendheid van onze organisatie groeien, maar uiteraard worden netwerkers uit de andere provincies ook van harte aangemoedigd om zich te melden!

Voor ons prachtige kantoor in Huize de Schaffelaar zoekt TWR ook een schoonmaker (m/v)
Wilt u door middel van schoonmaakwerkzaamheden de organisatie ontzorgen en bijdragen aan een schonere leefomgeving? Het gaat om het schoonhouden van de kantoren, keuken en sanitair voor maximaal 4 uur per week. Uren zijn naar eigen inzicht in te delen. Bent u representatief en nauwkeurig en ondersteunt u de missie van TWR? Reageer dan op deze vrijwilligersfunctie.

Of heeft u andere talenten die u vrijwillig wilt inzetten voor de verspreiding van het Evangelie?

Maak vrijblijvend kennis met TWR en het vrijwilligerswerk dat wij u kunnen bieden tijdens de Vrijwilligersinloopdag die op zaterdag 19 september van 10 tot 16 uur plaatsvindt in belevingscentrum Missie & Media, Stationsweg 2A, Barneveld.

Of neem contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432. Dat kan ook voor onderstaande twee vrijwilligersfuncties.

 

>>> Standmedewerkers (vrijwilligers)

Werkzaamheden: U promoot het werk van TWR tijdens evenementen en Open Dagen, samen met één of twee (vrijwilligers)collega’s. TWR heeft een professionele stand met goed materiaal om uit te delen. De onverwachte persoonlijke gesprekken zijn vaak het mooist.

Tijd: Op afroep. U bepaalt het zelf. De meeste standmedewerkers doen een paar keer per jaar mee, en staan dan een dag in de stand.

Locatie: Op evenementen her en der in het land – u bepaalt zelf aan welke evenementen u meedoet. U komt dus ook gratis het evenement binnen.

 


 

Vacatures bij TWR Europe

Het kantoor van TWR Europe is ook deels gevestigd in Nederland. Op dit moment hebben we de volgende vacature(s) voor het TWR Europe kantoor in Barneveld.

 

>>> Israël Ministry Coördinator

Vrijwilligersfunctie (ook voor gepensioneerden) | 12-16 uur/week

Introductie

Verlangt jouw hart ernaar dat het volk van Israël tot verlossende kennis van de Messias komt? Ontwikkel jij graag partnerships met Messiaanse organisaties die dat verlangen delen? Zet jij jouw visie en vaardigheden in om in contact te komen met potentiële partners? Wil jij zo de beste manieren verkennen om samen met hen media in de Hebreeuwse taal te ontdekken? Door jouw toedoen kan deze bediening aan Gods geliefde volk groeien.

 

Wie ben jij?

 • Toegewijdt aan Jezus Christus en dit blijkt uit je persoonlijke relatie met Hem
 • Kent Israël en de Messiaanse kerk en wil hen bereiken met het Evangelie
 • Heeft een hoge professionele en sociale competentie in het omgaan met anderen
 • Begrijpt het spectrum van Messiaanse Joden: https://news.kehila.org/the-beautiful-spectrum-of-messianic-jews/
 • Is ondernemend en vindt het leuk om nieuwe initiatieven op te starten
 • Heeft culturele fijngevoeligheid om te werken binnen diverse internationale teams

 

Wat ga je doen?

 • Verkennen van potentiële partners voor TWR in Israël
 • Relaties opbouwen met potentiële partners
 • Visie ontwikkelen voor de bediening van TWR in Israël
 • Opzetten van partnershipovereenkomsten met duidelijk kader en gedefinieerde rollen voor TWR en de partner
 • Managen en laten groeien van de partnerships en de bediening
 • Met passie presenteren van de Hebreeuwse bediening aan TWR medewerkers en donateurs

 

Wat zijn jouw kwalificaties?

 • Bachelor’s degree (of vergelijkbare ervaring) in media, business, theologie, sociale wetenschappen, interculturele studies of een aanverwant discipline
 • Ervaring in zending en in media
 • Ervaring met het opzetten en onderhouden van partnerships
 • Uitstekende kennis van schriftelijk en mondeling Engels; Hebreeuws is een pluspunt
 • Bekwaam in Microsoft Office

 

Geïnteresseerd?

Wil jij vrijwillig een bijdrage leveren aan het werk in Israël (en ben jij gepensioneerd), solliciteer dan vandaag nog. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar onze HR Recruiter Samuël Bekx, sbekx@twr.org

Dit is een parttime functie. TWR dekt de missie-gerelateerde reiskosten en andere kosten.

Deadline voor sollicitatie: 15 oktober 2020.

 

>>> Senior accountant (ervaren boekhouder)

Hebben rekeningen, facturen en financiële rapportages geen geheimen voor jou? Dan ben jij wellicht de juiste persoon om op onze Financiële Afdeling in Barneveld het zendingswerk van TWR te ondersteunen. In deze functie ondersteun je ons internationale team, verspreid over 5 kantoren in Europa, door middel van het bijhouden van de dagelijkse administratie in Navision, het voorbereiden van betalingen, het bijhouden van budget rapportages etc.

Als dit werk jouw wel toebedeeld is, dan komen we graag in contact met je!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Member Care en Staff Development Specialist

De Member Care Specialist wil cross culturele werknemers uit de regio Europa en CAMENA (60 werknemers in 5 kantoren) voorbereid, toegerust en aangemoedigd zien voor effectief en duurzaam werken en leven. Je faciliteert en waar nodig samen met andere Member Care-experts (counselors, psychologen, enz.) bieden jullie de nodige zorg zodat onze medewerkers hun roeping kunnen vervullen.

Als Staff Development Specialist lever je actief HR-diensten aan de Europese en CAMENA-regio door processen, structuren en een organisatiecultuur te promoten en op te zetten die:

 • onze medewerkers ondersteunen bij het ontplooien van hun door God gegeven en aan vaardigheden gerelateerde potentieel.
 • onze leiders helpt te ontwikkelen als dienstbare leiders.

Herken jij je in beide omschrijvingen, dan komen we graag in contact met jou!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Member Care Media Coordinator & Producer

Wil je betrokken zijn bij de zorg voor en het aanmoedigen van multiculturele werknemers die in buitenlandse plaatsen en culturen over de hele wereld dienen? Terwijl je onderzoek doet naar doelgroepen en programma-inhoud, zul je deel uitmaken van verfrissende programma uitzendingen voor zendelingen, zodat ze hun door God gegeven roeping met vreugde kunnen vervullen. Coördineer het productieproces met psychologen, counselors en andere Member Care experts, en verspreid de inhoud op digitale platforms. Doe met ons mee om deze zorg via media te leveren!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> IT-systeembeheerder

Breng jouw IT-vaardigheden naar het zendingsveld! Overweeg om deelgenoot te worden van ons team om God bekend te maken over de hele wereld met behulp van moderne technologie om media te bedienen. Als je toezicht kunt houden op kantoornetwerken, software en hardware in onze TWR-Europe-kantoren, training kunt geven aan medewerkers in de regio en ervoor kunt zorgen dat de IT-systemen van TWR Europe op een veilige en stabiele manier werken, dan willen we graag met je praten!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> IT-assistent

Heb je de roeping van God gevoeld om nauwer betrokken te zijn bij de verspreiding van het evangelie over de hele wereld? Heb je een technisch diploma in computerondersteuning of vergelijkbare ervaringen? Kun je kantoornetwerken, software en hardware beheren om de IT-behoeften van onze medewerkers te ondersteunen? We hebben jouw vaardigheden hier bij TWR nodig om onze regionale medewerkers computerondersteuning te bieden! Je stelt TWR-personeel in staat om met elkaar te communiceren, programma’s van productiestudio’s naar uitzendpunten te sturen, en een groot aantal andere details die elke dag gebeuren via ons wereldwijde computernetwerk, dat als een integraal onderdeel van het brengen van hoop aan de wereld met behulp van massamedia, fungeert.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Programma Consultant

Als je hart hebt voor hoogwaardige programmacontent om het goede nieuws voor velen te brengen, dan hebben we jou nodig om ons te helpen met programmaconcepten te ontwikkelen, te adviseren over programma-ontwikkelingen en follow-up processen met luisteraars. Met je hart voor publieksbetrokkenheid, kunnen sociale mediastrategieën worden geïmplementeerd die bijdragen aan blijvende impact bij onze luisteraars. Nauwe endorsement met onze partners in nationale kantoren versterkt het de boodschap van hoop die we met de wereld willen delen. Kom helpen!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Ministry Directeur Zuid-Europa

Ben jij een persoon van het grote plaatje die ook bedreven is in het verbinden met mensen van andere culturen? Maak gebruik van jouw gaven en ervaringen voor het evangelie door ons team in Europa te versterken om organisatorische strategieën voor mediadistributie te ontwikkelen! Het goede nieuws brengen aan mensen in Zuid-Europa via radio en digitale platforms vereist teamleden die zorgvuldig plannen en communiceren wat God van plan is door middel van TWR’s bediening in deze regio. Praat met ons om te ontdekken hoe je gebruikt kunt worden om Gods koninkrijk te bevorderen!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de international TWR-website.

 


 

Vacatures bij TWR wereldwijd

Wereldwijd zijn er allerlei mogelijkheden om direct betrokken te zijn bij het werk van TWR.  Zo zijn er vacatures voor korte en lange termijn, stage mogelijkheden, ontdekkingstrips en vrijwilligerswerk.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Ga naar www.twr.org/serve

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop