Werken bij TWR - TWR

Hieronder vind je een overzicht van de diverse vacatures die er op dit moment zijn bij:

TWR Nederland & België
Redacteur media (24-32 u/w)
Gastvrouwen en gastheren voor Missie & Media
Standmedewerkers
Diverse vrijwilligersfuncties
TWR Europa
IT-systeembeheerder
IT-assistent
Digitale Media Marketing Coördinator
Digitale Media Marketing Specialist
Member Care Media Coordinator & Producer
Afghan Ministry Representative
Video Illustrator
Video Animator
TWR Europa – stages / tijdelijke functies
Financiële stagiair
HR Marketing stagiair
HR Research stagiair
Media Strategie stagiair
Research stagiairTWR wereldwijd- Diverse functies
Mechanic & Maintenance Personnel
Administrative Assistant
Broadcast Engineer/Technician
RF Broadcast Engineer or Technician

Vacatures bij TWR Nederland & België

Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacatures:


Ter uitbreiding van onze afdeling Media in België zoekt TWR een:

>>> Redacteur media (24-32 u/w)

TWR België wil graag het discipelschapsprogramma ‘Volg Mij’ produceren. De scripts zijn al vertaald naar het Nederlands. Als redacteur pas je deze scripts aan naar de Vlaamse taal en cultuur. Daarnaast zal je als redacteur ook de presentatie en de montage voor je rekening nemen. TWR produceert voor diverse podcastplatforms. Er is ook ruimte voor het ontwikkelen van nieuwe podcasts.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Het redigeren van scripts en het produceren, opnemen en monteren van het programma ‘Volg Mij’
 • Distributie van het programma onder kerken en andere geïnteresseerde organisaties
 • Het ontwikkelen van Christelijke audioprogramma’s
 • Het coördineren van de inhoud van het podcastplatform

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt bij voorkeur een bachelor of masterdiploma theologie of kunt aantonen over vergelijkbare kennis te beschikken
 • Je hebt communicatie- en media-ervaring. Je beschikt over goede communicatieve en redactionele vaardigheden in woord en geschrift en beschikt over de nodige creativiteit
 • Je hebt een prettige stem om naar te luisteren
 • Je werkt graag zelfstandig, bent punctueel en georganiseerd
 • Je leeft en werkt vanuit de christelijke levensovertuiging
 • Je hebt hart voor het brengen van het Evangelie aan mensen die Jezus nog niet kennen

Wat bieden wij?
Je werkt in een klein en gedreven team van medewerkers en vrijwilligers en je maakt deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie. Het betreft een baan van 24 uur tot 32 uur per week.
TWR biedt een marktconform salaris en verplaatsingsvergoeding.

Reageren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en herken jij je in het bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Aafke Woudstra, AafkeWoudstra@twr.nl. Een schriftelijke test en een screening zijn onderdeel van het sollicitatieproces.
Voor informatie over de functie en de procedure kan je contact opnemen met Joost Bastiaans, manager media Nederland en Vlaanderen op: 0342 – 478432.

 

>>> Gastvrouwen en gastheren voor Missie & Media (vrijwilligers)

Een vrijwilliger vertelt: “Voor de koffie zorgen en in de winkel staan als er mensen naar het Missie en Media Belevingscentrum komen, is een kleine bijdrage aan het wereldwijde zendingswerk van TWR. Voor mij als vrijwilliger levert het mooie en verdiepende gesprekken op met de gasten die komen.”

Als gastvrouw of gastheer in Missie & Media ontvangt u o.a. bezoekers, helpt u mee in de catering en in de winkel. Ook bent u het aanspreekpunt als er vragen zijn van de bezoekers.

Het belevingscentrum is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. U wordt naar eigen keuze ingeroosterd.

Sta jij achter de missie van TWR en wil je ons verder helpen bouwen aan het zendingswerk van TWR?

Neem dan contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432.

 

>>> Standmedewerkers (vrijwilligers)

Werkzaamheden: U promoot het werk van TWR tijdens evenementen en Open Dagen, samen met één of twee (vrijwilligers)collega’s. TWR heeft een professionele stand met goed materiaal om uit te delen. De onverwachte persoonlijke gesprekken zijn vaak het mooist.

Tijd: Op afroep. U bepaalt het zelf. De meeste standmedewerkers doen een paar keer per jaar mee, en staan dan een dag in de stand.

Locatie: Op evenementen her en der in het land – u bepaalt zelf aan welke evenementen u meedoet. U komt dus ook gratis het evenement binnen.

Neem contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432.

 

>>> Diverse vrijwilligersfuncties

Heeft u een warm kloppend hart voor zending en zoekt u een zinvolle tijdsbesteding? TWR kan uw hulp goed gebruiken. Wij zoeken meerdere vrijwilligers! Enkele voorbeelden.

Vrijwilligers call center
Legt u gemakkelijk contact met mensen en bent u enthousiast over het werk van TWR? Reageer dan op deze vrijwilligersfunctie. De afdeling Relatiebeheer wil graag mensen bewust maken, betrekken en betrokken houden bij het zendingswerk. Daarom nodigen wij mensen uit voor activiteiten en bedanken we onze donateurs telefonisch. Voor dit dankbare werk – met soms een pastoraal tintje – zijn enkele vrijwilligers nodig voor maximaal 4 uur per week.

Bent u een echte netwerker?
Onze afdeling Relatiebeheer is op zoek naar mensen die willen netwerken onder ondernemers om hen te betrekken bij het werk van TWR. Met name in de provincie Zeeland mag de naamsbekendheid van onze organisatie groeien, maar uiteraard worden netwerkers uit de andere provincies ook van harte aangemoedigd om zich te melden!

Vrijwilliger facilitair
Bent u goed in techniek? Vindt u het prettig om allerhande onderhoudsklussen op te pakken? Dan willen wij graag met u in contact komen. Als vrijwilliger facilitaire dienst bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het kantoorpand van TWR, Huize de Schaffelaar te Barneveld. U voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan het gebouw, installaties en inventaris. U verricht indien nodig lichte schoonmaakwerkzaamheden. Zo nodig schakelt u een externe partij in om reparaties uit te voeren. Het gaat om een functie voor minimaal 8 uur per week.

Of heeft u andere talenten die u vrijwillig wilt inzetten voor de verspreiding van het Evangelie?
Neem contact op met Aafke Woudstra en vraag naar de mogelijkheden: info@twr.nl, 0342-478432.


 

TWR Nederland & België hanteert bij de wervings- en selectieprocedure een sollicitatiecode.
Wilt u de sollicitatiecode opvragen, dan kunt u mailen naar info@twr.nl

 


Vacatures bij TWR Europe

Het kantoor van TWR Europe is ook deels gevestigd in Nederland. Op dit moment hebben we de volgende vacature(s) voor het TWR Europe kantoor in Barneveld.

 

>>> IT-systeembeheerder

Breng jouw IT-vaardigheden naar het zendingsveld! Overweeg om deelgenoot te worden van ons team om God bekend te maken over de hele wereld met behulp van moderne technologie om media te bedienen. Als je toezicht kunt houden op kantoornetwerken, software en hardware in onze TWR-Europe-kantoren, training kunt geven aan medewerkers in de regio en ervoor kunt zorgen dat de IT-systemen van TWR Europe op een veilige en stabiele manier werken, dan willen we graag met je praten!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> IT-assistent

Heb je de roeping van God gevoeld om nauwer betrokken te zijn bij de verspreiding van het evangelie over de hele wereld? Heb je een technisch diploma in computerondersteuning of vergelijkbare ervaringen? Kun je kantoornetwerken, software en hardware beheren om de IT-behoeften van onze medewerkers te ondersteunen? We hebben jouw vaardigheden hier bij TWR nodig om onze regionale medewerkers computerondersteuning te bieden! Je stelt TWR-personeel in staat om met elkaar te communiceren, programma’s van productiestudio’s naar uitzendpunten te sturen, en een groot aantal andere details die elke dag gebeuren via ons wereldwijde computernetwerk, dat als een integraal onderdeel van het brengen van hoop aan de wereld met behulp van massamedia, fungeert.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Digitale Media Marketing Coördinator

Ben jij een social media marketing persoon? Voel je dat God je leidt in de richting van een bediening? TWR bereikt de wereld met digitale media! Ervaar de diepe voldoening te weten dat God jouw gaven en ervaring gebruikt om Zijn goede nieuws aan velen te brengen. Wil jij een bijdrage leveren in Europa, praat dan met ons! Deze vacature is op Cyprus of op afstand en is op basis van giften.

Functieomschrijving
Het ondersteunen van de directeur digitale media van TWR-Europa bij het uitvoeren van doelgroeponderzoek en het plannen en ontwerpen van inhoud (ook visueel), indien nodig in samenwerking met andere regionale en wereldwijde digitale medialeden. Daarnaast ondersteuning bieden bij het trainen/coachen van nationale partners van TWR-Europa op digitale mediaplatforms.

Kerncompetenties

 • Toewijding aan Jezus Christus, dit blijkt uit een persoonlijke relatie.
 • Enthousiasme om betrokken te zijn bij fulltime zending en bereidheid om een team van gebedspartners en financiële partners op te bouwen.
 • Flexibel en bereid om zich aan te passen aan veranderingen.
 • Cultureel gevoelig binnen internationale teams.
 • In staat zijn om zelfstandig meerdere projecten tegelijk te managen en deadlines te halen.
 • Creatief problemen oplossen en conceptideeën delen met het team.
 • Bereid om te reizen binnen Europa.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van geavanceerd publieksonderzoek.
 • Nauw samenwerken met Social Media Marketing experts om content creatie te ondersteunen voor Zuideuropese regionale programma’s, en het ontwerpen van social media posts met behulp van Adobe tools & AgoraPulse.
 • Training en ondersteuning bieden aan geselecteerde bedieningen en nationale partners in Europa.
 • Onderzoeken en je bewust zijn van beste methodes en trends in digitale media content en marketing.
 • Uitvoeren van het TWR brand-script (story-telling methodologie).

Gewenste kwalificaties

 • Bachelor’s Degree in digitale marketing of aanverwant gebied; gelijkwaardige relevante ervaring wordt ook overwogen.
 • Vaardigheid in schriftelijk en mondeling Engels en een andere Europese taal.

Interesse? Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Digitale Media Marketing Specialist

Hoezeer gaat onze cultuur tegenwoordig op in elektronische apparaten en het online verzamelen van informatie? Kunnen wij die aandacht trekken tot eeuwig winst? Deel het Goede Nieuws van het Evangelie op social media en digitale platforms! Als je expertise hebt op het gebied van social media marketing en digitale platforms, laten we dan eens praten. Op deze manier draag jij bij aan de bediening in Europa. Deze vacature is parttime en is op basis van giften.

Functieomschrijving
Het leveren van social media marketing expertise ter ondersteuning van de ontwikkeling van TWR Europa’s bediening op digitale media platforms en gerelateerde marketing.

Kerncompetenties

 • Toewijding aan Jezus Christus, dit blijkt uit een persoonlijke relatie.
 • Enthousiasme om betrokken te zijn bij fulltime zending en bereidheid om een team van gebedspartners en financiële partners op te bouwen.
 • Flexibel en bereid om zich aan te passen aan veranderingen.
 • Cultureel gevoelig binnen internationale teams.
 • In staat zijn om zelfstandig meerdere projecten tegelijk te managen en deadlines te halen.
 • Creatief problemen oplossen en conceptideeën delen met het team.
 • Bereid om te reizen binnen Europa.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Strategisch plannen, ontwerpen en plannen van social media posts, en het beheren van relaties met social media volgers.
 • Analyseren van bestaande programma’s om verbeteringen op alle gebieden te identificeren en voor te stellen.
 • Ontwikkelen en implementeren van social media-marketingstrategieën voor Europese bedieningen, inclusief de ondersteuning van geselecteerde partners op dat gebied.
 • De webaanwezigheid van TWR uitbreiden met behulp van webdesigntools, social media beheersoftware en het maken van korte video’s.
 • Onderzoek doen naar en op de hoogte zijn van beste methoden en trends op het gebied van digitale mediacontent.

Gewenste kwalificaties

 • Bachelor’s Degree in digitale marketing of aanverwant gebied; gelijkwaardige relevante ervaring wordt ook overwogen.
 • Vaardigheid in schriftelijk en mondeling Engels en een andere Europese taal.

Interesse? Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Member Care Media Coordinator & Producer

Wil je betrokken zijn bij de zorg voor en het aanmoedigen van multiculturele werknemers die in buitenlandse plaatsen en culturen over de hele wereld dienen? Terwijl je onderzoek doet naar doelgroepen en programma-inhoud, zul je deel uitmaken van verfrissende programma uitzendingen voor zendelingen, zodat ze hun door God gegeven roeping met vreugde kunnen vervullen. Coördineer het productieproces met psychologen, counselors en andere Member Care experts, en verspreid de inhoud op digitale platforms. Doe met ons mee om deze zorg via media te leveren!

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Afghan Ministry Representative

Dringt God er bij jou op aan om het Goede Nieuws naar het Afghaanse volk te brengen? Heb je ervaring met of bijzondere kennis van deze zwaar beproefde bevolkingsgroep? Gebruik je netwerk- en managementvaardigheden om middelen te vinden en een duidelijke en geschikte radio/digitale programmering naar Afghanistan en Afghaanse bevolkingsgroepen in Noord-Amerika te brengen. God kan uw hart voor deze door Hem geliefde mensen gebruiken om hen het Evangelie en hoop te brengen via media-uitzendingen.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de international TWR-website.

 

>>> Video Illustrator

Houd je van Jezus en vind je het leuk om illustraties te maken om inspirerende verhalen te vertellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het MOTION-team is een visuele media bediening van TWR. We maken video content voor gemeentestichters die media gebruiken als onderdeel van hun strategie om discipelen te maken. Een van de belangrijkste soorten inhoud die we maken, zijn animaties. We hebben Share the Story  gemaakt, een geanimeerde serie Bijbelverhalen. En we werken momenteel aan een serie discipelschap genaamd Progressing Together.

We hebben een illustrator nodig, zodat we projecten sneller kunnen voltooien en meer inhoud kunnen creëren voor onze gemeentestichingspartners. Hoe sneller we de animaties voor ze kunnen krijgen, hoe meer we ze van dienst kunnen zijn bij het maken van discipelen.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T:0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Video Animator

Houd je van Jezus en en gebruik je graag After Effects om inspirerende verhalen te vertellen met coole beelden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het MOTION-team is een visuele media bediening van TWR. We maken video content voor gemeentestichters die media gebruiken als onderdeel van hun strategie om discipelen te maken. Een van de belangrijkste soorten inhoud die we maken, zijn animaties. We hebben Share the Story  gemaakt, een geanimeerde serie Bijbelverhalen. En we werken momenteel aan een serie discipelschap genaamd Progressing Together.

We willen onze animaties graag naar een hoger niveau tillen, dus we zijn op zoek naar iemand die zijn creativiteit en artistieke knowhow kan gebruiken om ons animatieproces te verbeteren. Hoe beter onze animaties zijn, hoe beter de inhoud dient voor het maken van discipelen van onze gemeentestichtende partners.

Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T:0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.


Stages en tijdelijke functies bij TWR Europe

Het kantoor van TWR Europe is ook deels gevestigd in Nederland. Op dit moment hebben we de volgende stages en/of tijdelijke functies in Nederland of elders in Europa.

 

>>> Financiële stagiair

Ondersteun de bediening van TWR Europe en ontdek het belang van een solide internationale boekhouding voor een wereldwijde missie.

Functieomschrijving
Zijn rekeningen, facturen en financiële rapporten geen mysterie voor jou? Dan ben jij misschien de juiste persoon om onze financiële afdeling te assisteren, de bediening van TWR Europe te ondersteunen en het belang te ontdekken van een solide internationale boekhouding voor een wereldwijde zending. Als je nauwkeurig bent, graag met cijfers werkt, kennis hebt van MS Office en gemiddelde kennis van boekhoudsoftware en de Engelse taal, dan willen we graag met je praten!
Opmerking: Dit is een algemene functiebeschrijving en kan worden gewijzigd afhankelijk van de vaardigheden en/of de behoeften van het project/de afdeling.
Deze vacature staat momenteel alleen open voor EU-burgers.
Locatie: Europa of Nederland
Twee maanden stage, eventueel andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.

Interesse? Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> HR Marketing stagiair

Werk aan specifiek toegewezen projecten voor het regionale HR-team en ondersteunende projecten wereldwijd.
Ben jij een creatieve denker die je enthousiasme graag op anderen overbrengt? Kom helpen in de Europese regio van TWR, door potentiële kandidaten te bereiken via sociale media, internetplatforms, op conferenties en universiteiten. Voeg diepte toe aan je cv door een stage die je internationale toegang geeft aan een grote verscheidenheid van mensen. Om het Evangelie de wereld in te krijgen zijn toegewijde mensen nodig; help ons nieuwe medewerkers aan te trekken en onze bestaande medewerkers toe te rusten om te werven onder hun persoonlijke contacten.
Opmerking: Dit is een algemene functiebeschrijving en kan veranderen afhankelijk van vaardigheden en/of behoeften van projecten/afdelingen.

Functieomschrijving
De stagiair zal zich richten op specifiek toegewezen projecten voor het regionale HR-team, alsmede ondersteunende projecten op internationaal niveau. Het doel is om onze openstaande vacatures te promoten en te werken aan een positief werkgeversmerk van TWR. De kandidaat bereikt potentiële kandidaten via sociale media, internetplatforms en op conferenties en universiteiten. Deze vacature staat momenteel alleen open voor EU-burgers.
Locatie: diverse plekken in Europa
Twee maanden stage, eventueel andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.

Kerncompetenties

 • Toewijding aan Jezus Christus blijkt uit een persoonlijke relatie met Hem
 • enthousiasme om betrokken te zijn bij fulltime zending
 • Flexibel en bereid om zich aan te passen aan veranderingen
 • Cultuurgevoelig binnen internationale teams
 • In staat om zelfstandig verschillende projecten te beheren

Taken en verantwoordelijkheden

 • Werken aan specifieke lopende HR-projecten
 • Het HR-team assisteren bij algemene verantwoordelijkheden
 • Deelnemen aan wervingsevenementen en conferenties
 • Beheren van social media marketingactiviteiten
 • Alumni praktijk nieuw leven inblazen om relaties op te bouwen zodat alumni TWR zullen helpen in verschillende gebieden van bediening
 • Projectopdrachten voor het wereldwijde HR-team

Gewenste kwalificaties

 • Vloeiend Engels
 • Kennis van MS Office
 • Aandacht voor details en nauwkeurigheid
 • Goede sociale vaardigheden en teamgeest om met anderen samen te werken
 • Basiskennis van (HR) Marketing

Interesse? Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> HR Research stagiair

Hoe selecteren we leiders die het beste passen bij TWR’s bediening en cultuur? Hoe ontwikkelen we onze leiders vanaf het begin, zodat wat God doet door de bediening van TWR wereldwijd wordt versterkt? Dat zijn vragen waar TWR’s Human Resources team over nadenkt. We zijn op zoek naar een stagiair, bij voorkeur met een studie op het gebied van HR/Business/Administration/ Psychologie/Global Leadership, om ons team te versterken en onderzoek te doen om ons te helpen geschikte antwoorden te vinden. Praat met ons als je denkt dat jij dat zou kunnen zijn!

Functieomschrijving
Grondig onderzoek doen op twee gebieden, het eerste betreft leiderschapscompetenties. Het doel zal zijn om een screeningsinstrument voor gebruik in ons wervingsproces op te stellen en te plannen. Een tweede onderzoeksproject zal zich richten op de Working Genius tool, en met deze gegevens conclusies trekken voor onze organisatieontwikkeling.
Locatie: Zwitserland, Cyprus of Nederland
Twee maanden stage, eventueel andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.

Kerncompetenties

 • Toewijding aan Jezus Christus blijkend uit een persoonlijke relatie met Hem
 • Enthousiasme om betrokken te zijn bij full-time zending en bereidheid om een team van gebeds- en financiële partners te ontwikkelen
 • Innovatie en creativiteit in het vinden van oplossingen
 • Goede mensenkennis, administratieve vaardigheden en teamgeest in het samenwerken met anderen
 • Cross-culturele ervaring
 • Toewijding aan uitmuntendheid en hoge normen, evenals voortdurend leren
 • Een goed begrip hebben van verschillende manieren van onderzoek doen

Taken en verantwoordelijkheden

 • Werken aan onderzoeksprojecten om meer te leren over de verschillende leiderschapscompetenties en hoe dat iemands leiderschapsstijl beïnvloedt
 • Zich vertrouwd maken met en beheren van online tools voor beoordelingen van leiders
 • Ontwikkelen van een beoordeling van leiderschapscompetenties die kan worden gebruikt in het wervingsproces
 • De gegevens van TWR Global over het Working Genius beoordeling evalueren. Conclusies trekken voor TWR om deze gegevens en tool beter te gebruiken
 • Mogelijke andere HR-(onderzoeks)projecten

Gewenste kwalificaties

 • Vaardig met Microsoft 365
 • Vloeiend Engels kunnen lezen, schrijven en spreken
 • Bereid en in staat om af en toe te reizen
 • Goed met stress kunnen omgaan en een gezond evenwicht tussen werk en privéleven kunnen vinden

Interesse? Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Media Strategie stagiair

Kom ons Europese team helpen met strategische mediaprojecten en onderzoek de beste manieren om ons publiek te bereiken!

Functieomschrijving
Inzicht krijgen in de mensen met wie we het evangelie delen is de sleutel tot onze mediapraktijk. Kom ons helpen met strategische mediaprojecten in Europa en onderzoek de beste manieren om ons publiek te bereiken door actuele trends, culturen en technologieën te onderzoeken.
Je presenteert betrouwbare gegevens en ondersteunt de besluitvorming in onze mediastrategie. Het zorgvuldig doordenken en vooruithelpen van deze projecten is waar jouw betrokkenheid nodig is! Samen met een internationaal team assisteer je bij de dagelijkse administratieve taken, zoals communicatie met belanghebbenden en het organiseren van vergaderingen. Laat God jouw talenten gebruiken om Zijn Koninkrijk te bevorderen!
Opmerking: Dit is een algemene functieomschrijving en kan veranderen afhankelijk van vaardigheden en/of behoeften van het project/de afdeling.
Locatie: Cyprus of elders in Europa
Twee maanden stage, eventueel andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.

Kerncompetenties

 • Toewijding aan Jezus Christus blijkt uit een persoonlijke relatie met Hem
 • Enthousiasme om betrokken te zijn bij fulltime zending
 • Gepassioneerd door TWR, media bediening en strategie
 • Flexibel en bereid om zich aan te passen aan veranderingen en om nieuwe dingen te leren
 • Aandacht voor details en onderzoek naar betrouwbare gegevens
 • Cultuurgevoelig binnen internationale teams
 • In staat om zelfstandig verschillende projecten te beheren

Taken en verantwoordelijkheden

 • Werken aan specifieke lopende strategische mediaprojecten, bijvoorbeeld een strategie ontwikkelen voor digitale media in Europa of een discipelschaps tool voor jongeren
 • De Internationale Directeur Europa bijstaan in dagelijkse taken en verantwoordelijkheden
 • Communiceren met belanghebbenden
 • Vergaderingen organiseren
 • Onderzoeken uitvoeren

Gewenste kwalificaties

 • Vloeiend in het Engels
 • Kennis van het werken met MS Office
 • Houdt van organiseren en kan omgaan met deadlines en projecten van begin tot eind afronden
 • Goede sociale vaardigheden en teamgeest
 • Beschikken over een brede kennis van een groot aantal onderwerpen

Interesse? Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.

 

>>> Research stagiair

Doe met ons mee om barrières te overwinnen en hoop overal te delen! Om deskundige beslissingen te kunnen nemen over het soort programmering dat geschikt is voor regio’s en bevolkingsgroepen, hebben we informatie nodig – kun jij ons helpen?
Jouw stage omvat onderzoek naar landen, volkeren en mediatrends. Wat je ontdekt over TWR’s publiek en donateurs zal onze strategische planning de juiste informatie geven.
Jouw contacten met nationale partners in de regio, waarbij je hen helpt om instrumenten voor publieksonderzoek te implementeren, zullen een belangrijk onderdeel vormen bij het brengen van geestelijke verfrissing aan velen. Grijp deze kans om een verschil te maken!
Opmerking: Dit is een algemene functiebeschrijving en kan veranderen afhankelijk van vaardigheden en/of behoeften van projecten/afdelingen.

Functieomschrijving
De stagiair zal zich richten op specifiek toegewezen projecten voor de Centraal- en Oost-Europese regio en nauw samenwerken met de nationale partners van TWR. Het doel is om grondig publieksonderzoek te doen en de verspreiding en impact van onze bediening te meten in de verschillende landen waar we uitzenden. De kandidaat werkt nauw samen met de Ministry Director van Centraal- en Oost-Europa, die verantwoordelijk is voor negen National Partners in 15 verschillende landen, die uitzenden in 18 verschillende talen.
Locatie: Slowakije of elders in Europa
Twee maanden stage, eventueel andere mogelijkheden zijn ook bespreekbaar.

Kerncompetenties

 • Toewijding aan Jezus Christus blijkt uit een persoonlijke relatie met Hem
 • Opwinding over betrokkenheid bij zending
 • Flexibel en bereid zich aan te passen aan veranderingen
 • Cultuurgevoelig binnen internationale teams
 • In staat om zelfstandig verschillende projecten te beheren

Taken en verantwoordelijkheden

 • Werken aan publieksonderzoek om de distributie en impact van de bediening te meten
 • Werken aan onderzoeksproject om meer te weten te komen over de motivatie en behoeften van onze donateurs
 • Uitvoeren van publieksonderzoek onder luisteraars om meer te weten te komen over hun gewoonten en behoeften
 • Bereik en bezoek kerken voor onderzoeksdoeleinden
 • Online tools voor onderzoeksactiviteiten beheren
 • Nationale partners ondersteunen om zelf publieksonderzoeksinstrumenten te implementeren

Gewenste kwalificaties

 • Vlot in mondeling en schriftelijk Engels
 • Kennis van MS Office
 • Nauwkeurig en aandacht voor details
 • Goede sociale vaardigheden en een teamgeest om goed met anderen samen te werken
 • Beschikken over een goed begrip van verschillende manieren van onderzoek doen

Interesse? Maak direct contact met onze HR Recruiter Samuël Bekx | T: 0342-406254 | E: sbekx@twr.org en/of lees meer informatie over deze vacature op de internationale TWR-website.


Vacatures bij TWR wereldwijd

Wereldwijd zijn er allerlei mogelijkheden om direct betrokken te zijn bij het werk van TWR.  Zo zijn er vacatures voor korte en lange termijn, stage mogelijkheden, ontdekkingstrips en vrijwilligerswerk.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Ga naar www.twr.org/serve

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop