Joek - TWR

Spreekbeurt en werkstuk
Kleuren met Joek
Spaar- en kluskaart
Bezoek Joek in belevingscentrum Missie & Media
Bouwplaat: bouw zelf een zendmast

 

 

Spreekbeurt en werkstuk

Wat enorm leuk dat je TWR als onderwerp voor je spreekbeurt of werkstuk hebt uitgekozen. Zo leren jij en je vrienden hoe TWR via media mensen over de wereld wil vertellen over de Heere Jezus!

Joek heeft speciaal voor jou een interessant informatiepakket gemaakt. De onderwerpen die je er in vindt, zijn:

  Wat doet TWR?
  De geschiedenis van TWR.
  Hoe kun je luisteren naar programma’s van TWR?
  Wat kun je doen voor TWR?
  Het belevingscentrum van TWR.
  Tips voor je spreekbeurt of werkstuk.

Een spreekbeurt of een werkstuk over TWR? Dat is een mooi plan! Het informatiepakket kun je hier downloaden. Ook kun je voor je spreekbeurt een bijzondere radio lenen die je kunt opwinden en die op zonne-energie werkt. Die gebruiken mensen in landen waar geen elektriciteit is. Je kunt daarvoor gewoon een mailtje sturen naar Joek: joek@twr.nl.

Ten slotte… Joek wenst je heel veel plezier en succes met de voorbereidingen en je spreekbeurt of het maken van je TWR-werkstuk!

 

 

Kleuren met Joek

Kleur en win! Kies hieronder een mooie kleurplaat, die je kunt downloaden en printen. Kleur hem mooi in. Lever je kleurplaat daarna in bij Missie & Media en wie weet win jij een leuke prijs!

Missie & Media, Stationsweg 2A, 3771 VH Barneveld of mail een foto van jouw tekening naar joek@twr.nl.

Zoek je een nog grotere uitdaging? Bestel dan onze XXL-kleurplaat (160 cm x 81 cm) met stickervel. Je kunt ‘m helemaal alléén inkleuren, maar dat kan natuurlijk ook samen met je gezin, vrienden, klasgenoten of met een andere groep. Deze XXL-kleurplaat kost € 5 plus verzendkosten en je kunt hem bestellen via het contactformulier, waarna Joek hem binnen twee weken opstuurt.

 

 

Spaar- en kluskaart

TWR wil de wereld bereiken met het Evangelie van de Heere Jezus. In meer dan 300 talen en dialecten luisteren miljoenen mensen uit 190 landen naar programma’s van TWR. Die programma’s maken en uitzenden kost heel veel geld. Dat krijgen we van mensen zoals jij! Help jij ook mee?

Joek heeft een spaarkaart en een kluskaart bedacht, die je hier kunt downloaden (spaarkaart / kluskaart) en zelf kunt printen. Daarna ga je er verder mee aan de slag. Voor het goede doel.

Voor de kluskaart kun je klusjes verzinnen die je kunt doen voor je vader of moeder, opa of oma of andere bekenden. Joek heeft er al een paar voor je bedacht: stofzuigen, glas naar de glascontainer brengen, auto’s wassen of grasmaaien. Jij weet zelf vast nog veel meer leuke klusjes te bedenken.

Help mee! Door de klusjes en de spaarkaart kun je geld inzamelen voor TWR! Succes!

 

 

Bezoek Joek in belevingscentrum Missie & Media

Ga zelf op ontdekkingsreis en stap in de wereld van zending.
Kom naar ons belevingscentrum Missie & Media in Barneveld. Je speelt er interactieve games en bekijkt indrukwekkende getuigenissen. Je laat je meevoeren over de hele wereld met de VR-bril en ervaart zelf hoe het is om het Evangelie te horen in een gesloten land met grote risico’s. Je ziet hoe we mensen ver weg en dichtbij kunnen bereiken via hedendaagse media met Gods goede nieuws! Kom en beleef het zelf!
Missie & Media is niet alleen leuk om met je gezin, kerk of klas te bezoeken. Ook is het een hele leuke plek om je verjaardagspartijtje te houden. Meld je hier aan voor een bezoek.

 

 

Bouwplaat: bouw zelf een zendmast

Houd je van knutselen? Met hele hoge zendmasten sturen we de radioberichten door de wereld. Vraag gratis een bouwplaat van zo’n zendmast aan en… bouwen maar! Maak je eigen zendmast met spaarpotje en zet ‘m op een centrale plek in huis. Iedere keer als je zusje te lang in de badkamer is, of je vader de vuilnis vergeten is buiten te zetten, moeten ze er wat kleingeld in doen. Of je kunt natuurlijk ook allemaal kleine klusjes doen en op die manier sparen. Moet jij eens kijken hoe snel dat oploopt! TWR is je dankbaar!

Bestel de bouwplaat via het contactformulier.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop