Steun TWR als school - TWR

Speciale kinderprogramma’s

Als school kunt u de opbrengst van het zendingsgeld en/of een spaaractie speciaal bestemmen voor één van de kinderprojecten van TWR. TWR zendt kinderprogramma’s uit in o.a. India, Roemenië en Ethiopië. TWR biedt verschillende mogelijkheden om een leuk programma samen te stellen rondom een spaaractie.

Kinderpresentaties

We verzorgen graag speciale kinderpresentaties op school. Er zijn aparte presentaties voor verschillende leeftijdsgroepen.

Materialen

Er zijn speciale materialen voor kinderen. Een leuk kleurboekje voor de onderbouwgroepen en een kidsspecial voor de bovenbouwgroepen.

Kluskaartactie

Kinderen kunnen zich actief inzetten voor kinderen in andere landen d.m.v. de kluskaart. Op deze manier dragen ze zelf hun steentje bij om te zorgen dat kinderen in andere landen over de Here Jezus kunnen horen via de radio en andere media.

Bezoek aan ons kantoor in Barneveld

Het is ook mogelijk om met de school een bezoek te brengen aan ons kantoor. Naast de kinderpresentaties kunnen kinderen een speurtocht doen door het gebouw en een bezoek brengen aan de radiostudio waar ze zelf achter de microfoon kunnen plaatsnemen. Vanaf media 2020 is een bezoek aan het interactieve belevingscentrum Missie & Media een leerzame attractie.

Verschillende ideeën en mogelijkheden kunnen gecombineerd worden. In overleg kan er een mooi programma en actie samengesteld worden voor de kinderen. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Sibold Buiten

Tel: 0342-478432

Email: siboldbuiten@twr.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop