Steun TWR als school - TWR

Speciale kinderprogramma’s

Als school kunt u de opbrengst van het zendingsgeld en/of een spaaractie speciaal bestemmen voor één van de kinderprojecten van TWR. TWR zendt kinderprogramma’s uit in o.a. de Arabische wereld. TWR biedt verschillende mogelijkheden om een leuk programma samen te stellen rondom een spaaractie.

Kinderpresentaties

We verzorgen graag speciale kinderpresentaties op school. Er zijn aparte presentaties voor verschillende leeftijdsgroepen.

Materialen

Er zijn speciale materialen voor kinderen. Kijk hier.

Kluskaartactie

Kinderen kunnen zich actief inzetten voor kinderen in andere landen d.m.v. de kluskaart. Op deze manier dragen ze zelf hun steentje bij om te zorgen dat kinderen in andere landen over de Here Jezus kunnen horen via de radio en andere media.

Bezoek aan belevingscentrum Missie & Media

Het is ook mogelijk om met de school een bezoek te brengen aan ons belevingscentrum Missie & Media. Door middel van onder andere games, virtual reality en een speurtocht leer je van alles over zending. Een leerzame én leuke attractie. Ga naar de site van Missie & Media.

 

Verschillende ideeën en mogelijkheden kunnen gecombineerd worden. In overleg kan er een mooi programma en actie samengesteld worden voor de kinderen. Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Christiaan Pieket Weeserik.

Tel: 0342-478432

Email: christiaanpieketweeserik@twr.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop