TWR Nederland en België - TWR

TWR wil mensen in alle landen bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 275 talen. De programma’s van TWR worden ook via andere media, zoals internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd.

Samenwerken is een sleutelwoord binnen TWR. De internationale organisatie werkt overal ter wereld samen met partnerorganisaties om het Evangelie bekend te maken. TWR Nederland & België is zo’n partner. We zijn een zelfstandige organisatie, maar hebben goede en nauwe contacten met TWR Internationaal.

Een belangrijk deel van het werk bestaat uit fondsen bij elkaar brengen, zodat TWR overal ter wereld christelijke programma’s kan uitzenden. De laatste jaren komen er echter ook steeds meer mogelijkheden om in Nederland en België programma’s te laten klinken. Bijvoorbeeld op Groot Nieuws Radio, maar ook via apps en de website is er veel te luisteren. Deze programma’s produceren we zelf.

Het werk van TWR Nederland & België wordt gedaan door enthousiaste teams van vaste medewerkers en vrijwilligers op kantoren in Barneveld en Brugge. Christenen uit allerlei verschillende kerken werken hier samen om het Evangelie van Jezus Christus op zoveel mogelijk plaatsen te laten horen.

In Barneveld is het mogelijk om op een ontspannen manier kennis te maken met TWR. In het belevingscentrum Missie & Media stap je de wereld van zending binnen en ontdek je op een interactieve manier wat er allemaal komt kijken bij het werk van TWR. Meer info: www.twr.nl/missie-media


Stichting TWR Nederland & België (twr.nl en twr.be) is een onafhankelijke christelijke organisatie en partner van de internationale organisatie TWR (twr.org). De stichting is ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nr. 41188526 te Amersfoort.

TWR Nederland & België is lid van Missie Nederland. De stichting is een CBF-Erkend Goed Doel en staat geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften zijn fiscaal aftrekbaar.

 

Meer informatie over de CBF-Erkenning.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop