Zakelijk doneren - TWR

Betrokken

Als christelijke ondernemer wilt u meer dan alleen zaken doen. U wilt als gelovige ondernemen en tegelijk meewerken aan de verkondiging van het Evangelie, om mensen te helpen Jezus te vinden. Dat kan door direct betrokken te zijn bij het werk van TWR. TWR maakt werk van de verspreiding van het Evangelie wereldwijd, met name in landen die gesloten zijn en onder analfabeten. Zo maakt en zendt TWR programma’s uit in 160 landen in 300 talen en dialecten, de taal van het hart. Door uw inzet kunt u verschil maken voor veel mensen die nog nooit eerder van Jezus hebben gehoord.

Zakelijke netwerken

TWR werkt onder andere samen met lokale CBMC-netwerken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze relatiebeheerders of bel +31 (0)342-478432.

Help zaaien voor een rijke oogst

Al 55 jaar is TWR actief met het zaaien van het Evangelie, dichtbij en ver weg. In gesloten landen, in gesloten culturen en voor wie de Bijbel een gesloten Boek is (analfabeten en digibeten). Gelukkig horen wij dat het gezaaide op komt en vrucht voortbrengt. Maar soms horen wij ook helemaal niets, met name in gesloten landen, en kent alleen God het effect van ons werk. Door uw éénmalige, jaarlijkse of maandelijkse donatie helpt u TWR het Evangelie te zaaien. TWR heeft tientallen projecten in 25 focuslanden. Als u in gesprek wilt neem dan contact op met een van onze relatiebeheerders voor een kennismaking:

 

Christiaan Pieket Weeserik
Manager Relatiebeheer
christiaan@twr.nl

 

 

 

Wim Klein
relatiebeheerder Kerken
wimklein@twr.nl

 

 

 

 

Reina van de Glind
vrijwilligster relatiebeheer
reinavandeglind@twr.nl

 

 

 

Teun Biemond
vrijwilliger relatiebeheer Zeeland
t.biemond@kaashandelbiemond.nl

 

Marry van Schaik
vrijwilligster relatiebeheer

 

Hubrecht Smits
directeur en relatiebeheerder
hubrechtsmits@twr.nl

 

 

 

Lees hier het verhaal van een vrijwillige relatiebeheerder.

Fiscale aftrekbaarheid van een gift aan TWR

Giften aan TWR zijn fiscaal aftrekbaar. Kijk voor meer informatie op deze website: https://www.easyzzp.nl/nieuws/zakelijke-giften-aftrekbaar/

Steun een project

Als u zich als christelijke ondernemer betrokken voelt bij een bepaald land of bevolkingsgroep, dan kunt u ook een specifiek project steunen. Ook is het mogelijk om samen met TWR dit land en project te bezoeken. Het is heel bemoedigend als u zelf de reacties van mensen hoort en ziet wat TWR doet. Als u echt verschil wilt maken bij een project, nodig dan een van onze relatiebeheerders uit voor een op maat gemaakt aanbod.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop