Vacature project consultant - TWR

“Zendingswerk in het buitenland is belangrijk, maar niet voor mij weggelegd.” Misschien herken je jezelf in deze uitspraak, terwijl je – diep van binnen – best meer zou willen doen voor de verspreiding van het Evangelie. Op een manier die bij jou past. Maar hoe?
Wist je dat je ook dichtbij huis nauw betrokken kunt zijn bij de wereldwijde verspreiding van het Evangelie? Sterker nog: jij kunt een verschil maken!

Zendingsorganisatie TWR Nederland & België is namelijk op zoek naar een:

Project Consultant (20 uur, m/v)

Wat doen wij?
TWR Nederland & België is onderdeel van een internationale mediaorganisatie die wereldwijd het Evangelie verspreidt, in 190 landen en meer dan 300 talen. Wij richten onze aandacht voornamelijk op landen waar zich de minst bereikte bevolkingsgroepen bevinden. En op gebieden waar zendingswerkers niet of nauwelijks kunnen komen. Maar media wel!

Onze programma’s worden door lokale teams geproduceerd en verspreid, maar zij staan er niet alleen voor. Onder andere dankzij de inzet van een enthousiast team medewerkers van TWR Nederland & België kunnen deze projecten doorgaan en zelfs uitbreiden. Als project consultant speel je daarin een onmisbare rol en zie je van dichtbij hoe het Evangelie werkt door culturen, talen, landen en zelfs gesloten grenzen heen.

Wie zoeken wij?
Jou! Als jij verschil wil maken en wil bijdragen aan onze missie: laat het Evangelie overal horen.

Een project consultant werkt met zelfstandigheid en passie aan het realiseren van ons wereldwijde media-aanbod. Deze projecten worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van de lokale partner en gefinancierd en begeleid door TWR in Nederland. Het betreft meestal de productie en distributie van audio, maar soms ook investeringen zoals de bouw van een website, studio of zender.

Jouw werkzaamheden

 • Selecteren, voorbereiden en adviseren van nieuwe financieringsaanvragen
 • Inzichtelijk voordragen van deze aanvragen aan de projectvergadering
 • Opvolgen van de implementatie van goedgekeurde projecten door het beoordelen van en het reageren op projectrapportages
 • Onderhouden van relaties in ons wereldwijde netwerk
 • Initiëren en begeleiden van projectevaluaties
 • Schrijven van fondsaanvragen ten behoeve van onze grote donateurs
 • Bezoeken van de projecten (ong. twee keer per jaar)

Wat heb jij in huis?

 • Je leeft en werkt vanuit de christelijke levensovertuiging.
 • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld op het gebied van projectmanagement of international business.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Engels als in het Nederlands.
 • Je hebt een hart voor zendingswerk en bent geïnteresseerd in het werken met mensen uit andere culturen.
 • Je beschikt zo mogelijk over relevante ervaring op het gebied van de begeleiding van internationale projecten.
 • Je beweegt je gemakkelijk binnen verschillende netwerken en op verschillende niveaus en wordt als een professionele gesprekspartner gezien.

Wat bieden wij?
TWR is een stabiele organisatie met team van circa 15 vaste medewerkers en meer dan 40 vrijwilligers. Het kantoor is gevestigd in Barneveld. Het betreft een baan van 20 uur per week. TWR biedt een marktconform salaris. Bovendien is er een mogelijkheid gebruik te maken van een Private Lease-collectief met zeer gunstige voorwaarden.

Reageren!
Spreekt de functie je aan, herken jij je in de bovenstaande competenties en wil je het mogelijk maken dat TWR het Evangelie wereldwijd laat klinken? Dan is dit de baan voor jou!

We zien graag je uiterlijk vrijdag 26 april jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Je kunt je sollicitatie richten aan Aafke Woudstra via het emailadres aafkewoudstra@twr.nl.

Een pre-employment screening is onderdeel van het sollicitatieproces.

Voor informatie over de functie en de procedure kun je contact opnemen met Hubrecht Smits op 0342 – 47 84 32.


Kijk hier voor een overzicht van alle vacatures van TWR, inclusief vrijwilligersfuncties en internationale vacatures.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop