Ontdekking - TWR

Bijna 100 procent van de inwoners van Mauritanië is moslim. Het is bij wet verboden om christen te worden. Toch komt het Evangelie in het diepste geheim ook dit land binnen. TWR heeft opwindbare MP3-spelers beschikbaar met een serie programma’s die het Evangelie uitleggen. Een 20-jarige luisteraar vertelt:

“Als klein kind vond ik het al interessant om over het leven van de profeet te lezen. Ik groeide op in een moslimgezin in Mauritanië. Mijn vader leerde me bidden en vasten en nam me mee naar de moskee. Elke dag las ik in de Koran. Daarin ontdekte ik op een gegeven moment dat de Messias een bijzondere plaats heeft. Het boeide me zo dat ik meer over Jezus wilde weten. Ik zocht boeken en beetje bij beetje leerde ik wat over Hem. Toen kreeg ik een MP3-speler waarop het Evangelie werd uitgelegd. Ik hoorde dat Jezus de Weg, de Waarheid en het Leven is. En dat we niet zonder Jezus Christus bij God kunnen komen. Het werd me duidelijk dat Jezus veel meer is dan een profeet. Hij is God, die mens werd en voor ons heeft geleden.”

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop