Radio werd mijn beste vriend... - TWR

…tijdens mijn vijfjarige celstraf

“Ik was een zeer immoreel persoon. Het was dan ook niet de eerste keer dat ik was opgepakt en in de gevangenis was gezet. Voor mijn misdaad had ik vijf jaar celstraf gekregen en ik voelde me hopeloos en hulpeloos. Dagenlang huilde ik en was ik alleen met mijn gedachten. Mijn gezondheid ging met de dag achteruit. Ik leed aan nachtmerries en sliep slecht.”

In de cel naast mij zat een medegevangene die zich zorgen maakte over mij en toenadering zocht. Deze man was een christen en zat gevangen wegens een valse beschuldiging. Ondanks dat ik elk contact weigerde, gaf hij nooit op.

Maar toen had zijn moeite eindelijk succes. Hij sprak tegen me over de Bijbel en ik kon niet anders dan alles aan hem vertellen over mezelf en mijn gevoelens. Daarna legde hij me de basis van het christendom uit en getuigde van wat God in zijn leven had gedaan. Hij bracht me in contact met TWR en vroeg een radio voor mij aan.

Het is ongelooflijk wat een enorme verandering er plaatsvond in mijn leven. De radio die ik van deze medegevangene kreeg werd mijn beste vriend. De Bijbellessen zorgden voor een nieuw leven, een nieuwe manier van denken en een nieuwe houding in mijn leven. In Jezus Christus werd ik een nieuw mens. Nu maakt het me niet meer uit hoe lang ik nog in de gevangenis zit. Het enige wat telt is het leven dat ik nu heb.

Ik prijs God voor alle wonderen die Hij in mijn leven heeft gedaan!”

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop