Bestel een internet/DAB+ radio met korting - TWR

Wilt u luisteren naar TWR.nl? Dat kan met een internetradio! Via de radiowinkel biedt TWR u een diversiteit aan internetradio’s aan met korting.

Wilt u luisteren naar TWR.nl? Dat kan met een internetradio! Via de radiowinkel biedt TWR u een diversiteit aan internetradio’s aan met korting. Als u een internetradio aanschaft dan kunt u 24 uur per dag luisteren naar TWR.nl. Op onze zender kunt u luisteren naar alle door TWR.nl gemaakte Bijbelse overdenkingen, Bijbelstudies en bemoedigingen. Deze worden afgewisseld met de beste Nederlandse gospelmuziek. TWR.nl kunt u alleen ontvangen via internet.

De Bijbelstudies die TWR maakt op Groot Nieuws Radio zijn vanaf 1 januari 2019 alleen nog maar te beluisteren op een DAB+ radio. Wilt u blijven luisteren naar deze Bijbelstudies, schaf dan met korting bij de radiowinkel een prachtige DAB+ radio met korting aan.

Wilt u zowel TWR.nl als ook de Bijbelstudies op Groot Nieuws Radio ontvangen, schaf dan een internetradio met DAB+ aan.

De bestelling, verzending en garantie zijn geheel in handen van de radiowinkel.nl. Zij bieden in het keuzemenu ook aan om de internetradio voor te programmeren, zodat u eenvoudig TWR.nl kunt vinden. 

Klik hier om naar de speciale bestelpagina van radiowinkel te gaan. Om gebruik te maken van de speciale korting, vult u tijdens het bestelproces de kortingscode in: twr2018

Wilt u op de hoogte blijven van het werk van Trans World Radio, dan kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop