Meer weten over God? - TWR

Wie is de Bron van Hoop?

Wij geloven dat Jezus de Bron van Hoop is. Jezus is de Zoon van God. Veel mensen kennen Jezus van naam maar weet je ook dat Hij ongeveer 2000 jaar geleden als mens op aarde woonde?

God werd mens en kwam naar deze aarde. Wij mensen hebben God nodig en de enige manier om God te ontmoeten is via Zijn Zoon Jezus Christus. Hij maakt het mogelijk dat wij God leren kennen. Er is een grote afstand tussen God en de mensen. Hoe kan dat?

Onze zonden zijn een obstakel tussen een Heilig God en de mensen. Jezus Christus kwam als mens naar ons toe en stierf voor al onze zonden aan het kruis; we noemen dit genade! Wij mogen naar Jezus toe gaan omdat Hij stierf voor al onze fouten. Jezus stierf aan het kruis voor al onze zonden, werd begraven maar stond na 3 dagen op uit de dood. Na Zijn opstanding uit de dood is Jezus nog aan veel mensen verschenen en daarna is Hij naar de hemel gegaan (Hemelvaart). Jezus is nu samen met God de Vader in de hemelen.

Wij mogen allemaal via Jezus tot God naderen. We mogen bidden en contact zoeken met God. Vertel Hem wie je bent en wat je nodig hebt. Hij zal zeker naar je luisteren want Hij is een liefdevolle Vader die in de hemelen woont!

Als je op zoek bent naar rust, balans, troost of naar antwoorden op het gebied van angst, vermoeidheid of het doel van je bestaan? Dan willen wij je daar graag bij helpen. Onze organisatie werkt met veel audiobestanden en daarom hebben we ook voor jou een aantal mogelijkheden op audio….

Voor meer informatie mag je contact opnemen met: info@twr.nl

Wil je meer over de Bijbel weten aan de hand van korte Bijbelstudies klik dan op: https://soundcloud.com/trans-world-radio

Evt. ook nog andere websites voor meer informatie: www.ikzoekgod.nl

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop