'De Bijbel Door' bij Christelijke Omroep en Wild FM - TWR

Het bekende TWR-bijbelstudieprogramma ‘De Bijbel Door’ is met ingang van 7 april van maandag tot en met vrijdag te beluisteren bij internetradiostation Christelijke Omroep én bij Wild FM Hitradio. De afgelopen jaren was het programma al een vast onderdeel in de ochtendprogrammering bij Groot Nieuws Radio. In ‘De Bijbel Door’ leidt presentator Cor Weeda samen met Ieke Andree in vijf jaar tijd de luisteraars door de Bijbel, waarbij elk hoofdstuk wordt behandeld, van Genesis 1 tot Openbaring 22.

Christelijke Omroep

Christelijke Omroep is blij ‘De Bijbel Door’ aan haar luisteraars te kunnen aanbieden. “In deze tijden van onzekerheid rondom het coronavirus blijft Gods Woord een veilige haven. Waar sociale contacten sterk afgeraden worden en kerkdiensten via online kanalen te volgen zijn, verbindt het Evangelie christenen met elkaar. Met dit populaire programma van TWR bieden we de luisteraars een houvast: Gods Woord.”
‘De Bijbel Door’ is van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 7.30 uur te beluisteren via christelijkeomroep.nl.

Wild FM Hitradio

Eerder op de ochtend is het programma voortaan ook te beluisteren via het commerciële regionale radiostation Wild FM Hitradio, dat een groot luisterpubliek heeft in Noord-Holland en Flevoland. Bijzonder, want deze zender draait vooral popmuziek en gaat daarnaast in op onderwerpen die leven onder de doelgroep. Nu komt er dus ook een mogelijkheid om uit de Bijbel te horen bij Wild FM, dat inmiddels al dagelijks verschillende keren het korte TWR-programma ‘1 Minuut van Hoop’ uitzendt.
‘De Bijbel Door’ is van maandag tot en met vrijdag van 5.30 tot 6.00 uur landelijk te beluisteren via wildfm.nl en regionaal in de Randstad via FM en DAB+.

Beluisteren bij TWR

Natuurlijk is het bijbelstudieprogramma ook te beluisteren via de eigen kanalen van TWR: twr.nl en de twr.nl App:
Maandag tot en met vrijdag, van 6.30 tot 7.00 uur en van 19.30 tot 20.00 uur.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop