Nieuw van TWR: Bijbelstart - TWR

Met ingang van maandag 31 augustus is het nieuwe TWR-programma Bijbelstart te horen op ons internetkanaal twr.nl en via onze partner Groot Nieuws Radio. Het toegankelijke programma met bijbellezing en overdenking neemt je elke dag in alle vroegte mee naar een gedeelte uit het Nieuwe Testament.

Het programma is gebaseerd op het Amerikaanse concept Through the Bible (De Bijbel Door), maar heeft een flinke vertaalslag naar vandaag doorgemaakt. Zo wordt er gelezen uit de BasisBijbel en zijn de voorbeelden op het hier en nu gericht.

De presentatie is in handen van Carola Veldhuizen, een bekende stem van TWR die onder andere te beluisteren is via Groot Nieuws Radio. Zij zal er voortaan zowel in de ochtend, vanaf 05.25 uur met Bijbelstart, als in de avond, met Op weg met de Bijbel, te horen zijn. Daarnaast is haar TWR-collega Joost Bastiaans in het programma te horen met een toepassing op het gelezen Bijbelgedeelte, waarna Carola de uitzending afsluit met een verwerking van beide onderdelen en de luisteraars iets geeft om de dag mee in te gaan. Kortom, Bijbelstart is een mooie aanvulling op de Nederlandse radio met achtergronden, informatie en verdieping en een goed begin van je dag.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop