Op Weg met de Bijbel voortaan twee keer per dag - TWR

Met ingang van januari 2022 is het TWR-programma Op weg met de Bijbel zowel ’s avonds als ’s ochtends te horen bij Groot Nieuws Radio. Met het vertrek van Carola Veldhuizen verandert er wel iets aan het format van het programma, maar de studies blijven.

Tot nu toe was in de ochtend het programma Bijbelstart te horen, met daarin Bijbelstudies van Carola Veldhuizen. Vanwege haar vertrek als presentator, stopt dat programma en verandert het programma Op weg met de Bijbel in een programma zonder presentatie. De studies blijven en het programma zal ook ’s ochtends worden uitgezonden op het tijdstip van Bijbelstart.

‘De afgelopen jaren zijn er zoveel goede sprekers langsgekomen in het programma Op weg met de Bijbel. Ze bieden dagelijks reflectie, verdieping en de mogelijkheid tot verbinding met God. Dat willen we in het nieuwe jaar laten bestaan.’, zegt Maurits Reijnoudt, eindredacteur van Groot Nieuws Radio. ‘We zijn heel blij dat we hierin kunnen blijven samenwerken met TWR, die al jarenlang onze partner is voor het produceren en aanleveren van de Bijbelgetrouwe studies.’

De programma’s worden elke werkdag uitgezonden van 05.30 tot 06.00 uur en van 22.00 tot 22.30 uur. In het nieuwe jaar zullen daar sprekers te horen zijn als: Jeroen Dorstijn, Myriam Klinker-De Klerck, Christian Tan, Pieter Schipper, Gerdien Lammers, Egbert Brink en nog vele andere.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop