TWR-Regiodagen 2022 afgelast - TWR

Mededeling 1 november 2022:
TWR-regiobijeenkomsten afgelast

Helaas heeft Abdoulaye Sangho, TWR-regiodirecteur West- & Centraal-Afrika, niet op tijd zijn visum ontvangen voor zijn bezoek aan Nederland in november. Daarom zijn wij genoodzaakt alle activiteiten rond zijn bezoek af te gelasten. Dit geldt onder andere voor de 7 regiobijeenkomsten (Barneveld (2x), Gouda, Drachten, Hardinxveld-Giessendam, Rijssen en Zwolle), de 3 kerkleiderslunches en bezoeken aan diverse scholen.

We zullen werken aan een alternatief zodat Abdoulaye alsnog zijn verhaal over ‘het verzoenend Evangelie voor verdeeld West-Afrika’ kan delen met het Nederlandse publiek. Als u hierover op de hoogte gehouden wilt worden, vult u dan het formulier onderaan deze pagina in.

Tijdens de regiobijeenkomsten zou Abdoulaye Sangho vertellen over het volgende:


Crises, we kennen ze op dit moment in onze westers wereld volop. En elders is het al niet veel beter. Neem bijvoorbeeld West-Afrika, waar tal van conflicten gaande zijn. Er zijn ernstige zorgen over geweld in Mali, Nigeria, Ivoorkust en verschillende andere landen, veelal gericht tegen de aanwezige christenen. De problemen zijn divers en complex:

  Politieke crisis – militaire staatsgrepen
  Sociale crisis – etnische conflicten
  Religieuze crisis – terrorisme en vervolging
  Economische crisis – hoge kosten voor basisproducten

In die gebieden waar de onrust heerst, is het moeilijk ter plaatse het Evangelie te (blijven) verkondigen. Maar toch klinkt het Goede Nieuws er nog dagelijks. Via de media, radio, internet en audiospelers. Via de programma’s van zendingsorganisatie TWR.

Abdoulaye Sangho is als regiodirecteur namens TWR actief in West- en Centraal-Afrika. Hij kan als geen ander vertellen hoe in deze uitdagende omgeving de boodschap van verzoening klinkt. Verzoening met God en de naasten. Hoe bepaalt de omgeving de inhoud van de evangelieboodschap en ook de manier waarop we deze naar de mensen brengen?

Sangho: ‘TWR kan harten van mensen bereiken – waar ze ook zijn – met programma’s van verzoening, vrede en eeuwige redding. Dit is de Hoop die kan worden geboden aan een bevolking van meer dan 600 miljoen mensen in West- en Centraal-Afrika.’


Ja, ik ben geïnteresseerd in het verhaal van Abdoulaye Sangho. Houd mij op de hoogte:

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop