TWR en gevolgen coronavirus - TWR

Graag informeren we u over de situatie binnen TWR waar het gaat om de gevolgen van de verspreiding van het coronavirus.

TWR volgt nauwgezet de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid en RIVM. De veiligheid en gezondheid van onze relaties en onze medewerkers staan bovenaan. Voor zover wij kunnen nagaan, zijn er momenteel geen verdenkingen of gevallen van besmetting bij onze medewerkers en vrijwilligers.

Overeenkomstig de richtlijnen werken onze medewerkers momenteel zoveel als mogelijk thuis. We blijven via telefoon, email en post als gewoonlijk bereikbaar. Het is echter mogelijk dat in verband met thuiswerken we geen rechtstreekse verbinding met een medewerker tot stand kunnen brengen. In dat geval wordt u teruggebeld.

Alle presentaties tot 6 april worden afgezegd. Presentaties na 6 april kunnen onder voorbehoud worden ingepland. De vrijwilligersinloopdag van 28 maart is uitgesteld.

We bezien momenteel of het mogelijk is in onze programmering in te gaan op de huidige situatie. We zijn ons bewust van de geestelijke aspecten van de huidige crisis. Te midden van verwarring en onzekerheid mogen we het Evangelie overal laten horen. We geloven dat God Zijn werk door laat gaan, ook als er economisch slechte tijden zouden aanbreken. Gedenkt u het zendingswerk met uw gaven en in uw gebeden?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop