Ondersteuning Anna Laura Visser - TWR

Het eerste kantoor dat werd geopend in een Oostblokland is nog steeds een belangrijk kantoor voor het werk van TWR in Centraal- en Oost-Europa. Vanuit Bratislava wordt het werk van 10 partnerministries in 16 landen gecoördineerd en georganiseerd in Centraal- en Oost-Europa. Daarnaast mogen ze dienen als een verbindingskantoor met de noordelijke partners die mogen dienen in vier landen. Vanuit het kantoor wordt tevens veel van het marketing & communicatiewerk gedaan voor TWR Europa en is er een eigen, Slowaaks radiostation, TWR SK (Radio 7). Zo mogen de mensen in Oost-Europa en bovenal in Slowakije in contact komen met het Evangelie.

Kennismaking

Tijdens haar studie Communicatie ontdekte Anna Laura Visser al vroeg dat beschikbaar zijn voor God en mensen bereiken met het Evangelie het belangrijkste in haar dagelijks leven moest zijn. De afgelopen jaren mocht ze deze roeping al gebruiken in verschillende activiteiten. In haar zoektocht naar een werkplek bracht God op een wonderlijke manier TWR op haar pad en mag ze zich geroepen weten om haar passie en talenten voor verhalen vertellen, beeld maken en sociale media te gebruiken bij haar werk voor TWR in Bratislava.

Het is haar verlangen om mensen te bereiken met het Evangelie met de middelen die we tot onze beschikking hebben. Ze weet zich gedragen door de mensen om haar heen die vanaf het allereerste moment biddend om haar heen staan en ook met haar mee zullen gaan. Zonder hun gebed en financiële ondersteuning zou ze dit werk niet kunnen gaan doen.

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van Anna Laura Visser ontvangen, meldt u zich dan aan door een email te sturen naar tfc.annalaura@gmail.com.

Ondersteuning

Wilt u Anna Laura ondersteunen in haar werk bij TWR in Bratislava? Giften kunnen worden overgemaakt naar onderstaand rekeningnummer.

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. Projectnr. 11023 Digital Media Content Coördinator TWR Europa

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop