Ondersteuning senior accountant TWR Europe - TWR

TWR Europe is één van de regio’s binnen TWR International. De Europese regio beslaat Europa, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In deze regio zendt TWR uit in zo’n 75 talen en dialecten via zeven middengolfzenders en diverse lokale FM-stations. Hierbij werken we samen met ruim 30 lokale partnerorganisaties.

Sinds januari 2022 ben ik betrokken bij TWR Europe. Met het werk bij TWR wordt mijn gebed om dienstbaar te zijn in het Koninkrijk van God verhoord. Voordat ik daadwerkelijk aan de slag kan bouw ik eerst mijn achterban op.  Deze mensen, die mij met gebed en financiële middelen ondersteunen, maken mijn werk bij TWR mogelijk.

Met het werk bij TWR wil ik mij inzetten voor de opbouw van het Koninkrijk van God wereldwijd. Jezus heeft mij hoop gegeven, dit wil ik graag doorgeven aan anderen. Alle mensen hoop geven in Jezus is ook de missie van TWR.

Ik ben opgegroeid in Rijssen. Sinds maart 2022 ben ik getrouwd met Rick en wonen we in Holten. Ik heb de opleiding Accountancy gevolgd en een aantal jaar gewerkt bij een accountantskantoor. De komende jaren hoop ik mijn door God gegeven talenten verder te ontwikkelen en deze in te zetten voor Hem.

Ondersteuning

Giften ter ondersteuning van het werk van Gerdien Wessels bij TWR Europe kunnen ook als volgt worden overgemaakt:

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. ‘Projectnr 11028, Senior Accountant TWR-Europe’.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop