Ondersteuning Administration Specialist EMS TWR-E - TWR

TWR Europe is één van de regio’s binnen TWR International. De Europese regio beslaat Europa, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In deze regio zendt TWR uit in zo’n 75 talen en dialecten via zeven middengolf zenders en diverse lokale FM-stations. Hierbij werken we samen met ruim 30 lokale partnerorganisaties.

Herman zijn visie is: Samenwerken aan hoop voor de toekomst. Toen Herman bij Jeugd met een Opdracht in Guyana aan het werk was, wist hij dat zijn tijd in Guyana erop zat. Hij kreeg een brochure van TWR te zien waar op de voorkant stond: “You can give hope. Join us”. Vertaald: Jij kan hoop brengen. Kom bij ons. “Mijn gedachte ging direct naar mijn visie. Terug in Nederland kwam ik in contact met een medewerker van TWR. Met als resultaat dat ik bij TWR Europe als Administration Specialist EMS  aan het werk ben.”

“Wat mij aanspreekt bij TWR is dat ze door de verspreiding van het evangelie hoop brengen op plekken waar mensen geen toegang hebben. Dit doen ze o.a. door middel van radio en internet. Deze middelen worden niet tegengehouden door grenzen of gesloten deuren! In mijn rol als administratief medewerker mag ik een schakel zijn in het team van mensen dat zich inzet om mensen met het evangelie van Jezus Christus te bereiken.”

Achterban

Net als veel andere internationale medewerkers van TWR is Herman voor zijn werk afhankelijk van een achterban. Deze achterban ondersteunt hem in gebed en door met giften zijn salariskosten af te dekken. Om voor de lange termijn dit werk te kunnen blijven doen en zo te bouwen aan een stabiel financieel team, heeft Herman naast gebedspartners ook mensen en organisaties nodig die hem (bij voorkeur voor langere termijn) financieel willen ondersteunen. Wilt u het mogelijk maken dat Herman zijn werk bij TWR blijft doen? Meld u dan aan als donateur d.m.v. de geefmogelijkheden (middels automatische incasso) op deze pagina.

Giften ter ondersteuning van het werk van Herman Koster bij TWR Europe kunnen ook als volgt worden overgemaakt:

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. ‘Projectnr 11024, Ondersteuning Administration Specialist EMS TWR-E’.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop