Administratief medewerkster Media Services Department - TWR

TWR Europe is één van de regio’s binnen TWR International. De Europese regio beslaat Europa, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In deze regio zendt TWR uit in zo’n 75 talen en dialecten via zeven middengolfzenders en diverse lokale FM-stations. Hierbij werken we samen met ruim 30 lokale partnerorganisaties.

Over HyunJung – administratief medewerkster

HyunJung (1977) is geboren en getogen in Zuid-Korea, is in 2006 getrouwd met Gerben. Ze hebben twee kinderen. Bij TWR Europe is HyunJung werkzaam als administratief medewerkster binnen de Media Services Department. Over haar functie en taken vertelt zij:

“Bij TWR verzorg ik de administratie rondom de intellectuele eigendomsrechten van onze programma’s.  Daarnaast werk ik ook aan ons TWR360 digital media platform om het steeds verder te vullen met christelijke content in meer dan 100 talen.

Mijn taken zijn:

  • Alle benodigde administratieve werkzaamheden rondom de projecten die we samen doen met onze partners zoals Grace To You, Rock International, CTTW en nieuwe potentiële partners. Ik regel het administratieve gedeelte van onze intellectuele eigendomsrechten, hou onze productie- en uitzendtijd bij, ik zorg ervoor dat programma’s vertaald worden en ik houd ons systeem up-to-date.
  • Het bijhouden van het werkbudget van onze partners ERF Duitsland, Norea Mediemisjon, Norea Radio Danmark en Norea Zweden.
  • Ik ondersteun mijn collega’s bij het opzetten van onze jaarlijkse begroting.
  • Ik help onze partners en andere organisaties om hun programma’s en video’s toe te voegen op TWR360 in inmiddels meer dan 100 talen.”

Achterban

Net als veel andere internationale medewerkers van TWR is HyunJung voor haar werk afhankelijk van een achterban. Deze achterban ondersteunt haar in gebed en door met giften haar salariskosten af te dekken. Om voor de lange termijn dit werk te kunnen blijven doen en zo te bouwen aan een stabiel financieel team, heeft HyunJung naast gebedspartners ook mensen en organisaties nodig die haar (bij voorkeur voor langere termijn) financieel willen ondersteunen. Wilt u het mogelijk maken dat HyunJung haar werk bij TWR blijft doen? Meld u dan aan als donateur d.m.v. de geefmogelijkheden op deze pagina of neem contact op met HyunJung (hlee@twr.org).

Giften ter ondersteuning van het werk van HyunJung Lee bij TWR Europe kunnen ook als volgt worden overgemaakt:

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. ‘Projectnr. 10001 Admin. Medew. Media Services TWR E’.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop