Ondersteuning Media Training Specialist TWR Europe - TWR

“TWR verzorgt trainingen voor nieuwe radiomakers en technici. Dat kan gaan om basiskennis  of juist om instructie-op-maat. Die afwisseling in mijn takenpakket zal ik zeker gaan waarderen. Natuurlijk is apparatuur niet het belangrijkste, het gaat om kostbare mensen.

Sinds maart 2021 ben ik toegevoegd aan het team van TWR Europe. Voorlopig bouwen wij, mijn vrouw Dien en ik aan de vorming van onze achterban. De groep van vrienden die mijn zendingswerk willen steunen.

De laatste jaren is ons steeds weer duidelijk geworden dat God zijn verhaal wil vertellen aan alle volken. Waar ze zich ook bevinden. Welke taal of cultuur dan ook. Daar willen wij aan meewerken, dat Jezus middels de media, zoals radio, bekend wordt.

Radio speelt een sleutelrol omdat het signaal niet gehinderd wordt door landsgrenzen of ideologieën. Ik  wil mijn ervaring als docent inzetten om de wat meer technische onderwerpen toegankelijk  te maken voor medewerkers van TWR.”

Om voor lange termijn dit werk te kunnen blijven doen en zo te bouwen aan een stabiel financieel team, hebben Jurgen en Dien naast gebedspartners ook mensen nodig die hen financieel willen ondersteunen. Wilt u het mogelijk maken dat Jurgen zijn werk bij TWR blijft doen? Meld u dan aan als donateur d.m.v. de geefmogelijkheden (middels automatische incasso) op deze pagina of neem contact op met het thuisfrontteam van Jurgen & Dien (jurgenboontje@gmail.com).

Giften ter ondersteuning van het werk van Jurgen en Dien Boontje bij TWR Europe kunnen als volgt worden overgemaakt:

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. ‘Projectnr 11025, Media Training Specialist TWR-E’.

 

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop