Ondersteuning Maintenance manager TWR Bonaire - TWR

Een stipje op de wereldbol, maar een belangrijke rol in de verspreiding van het Evangelie. Dat is TWR op Bonaire. Vanuit Caribisch Nederland bereikt TWR miljoenen luisteraars op het westelijk halfrond. Via vier enorme zendmasten in het zuiden van het eiland Bonaire (80 kilometer van de kust van Venezuela) zendt TWR christelijke radioprogramma’s uit naar Venezuela, Cuba, Colombia, Brazilië en het Caribisch gebied. Luisteraars horen via Shine 800 AM elke avond het Evangelie in hun eigen taal naar hen toe komen. Ook voor de mensen op Bonaire zendt Voice of Hope non-stop uit op 89.5 FM.

Kennismaking

Mart en Loes Heij zijn 24 jaar getrouwd en ouders van vier dochters. Zij vertellen over hun motivatie: “Jaren zijn wij druk geweest met ons eigen bedrijf, tot we in 2015 beide Gods stem mochten verstaan ons vertrouwde werk en leven los te laten, om in Zijn koninkrijk aan het werk te gaan. We zijn al langere tijd verbonden met TWR en zijn enthousiast over het bijzondere werk wat zij doen, het verspreiden van het meest bijzondere bericht wat je met mensen mag delen, de boodschap van het reddingswerk door Jezus Christus. Om Zijn roeping te volgen, kwam het werk van maintenance manager voor mij, Mart, op ons pad.”

Werkzaamheden

“Met ons werk op Bonaire maken we deel uit van een technisch team dat verantwoordelijk is voor het verhelpen van acute storingen en de preventieve onderhoud van onder andere de zender, zendmasten, gebouwen en materieel. We zouden dit werk niet zonder onze achterban kunnen doen. We weten ons gesteund door gebed en financiële bijdrage.”

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van Mart en Loes Heij ontvangen, meldt u zich dan aan door een email te sturen naar tfcheijopbonaire@outlook.com.

Ondersteuning

Wilt u Mart en Loes Heij ondersteunen in het werk op Bonaire? Giften kunnen worden overgemaakt naar onderstaand rekeningnummer.

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. 80032 Familie Heij Bonaire

 

Zie ons staan in Uw naam, geef ons passie om te gaan. Raak onze harten met Uw pijn, om in liefde echt te zijn. Niet langer doof zijn voor Uw woord, zodat Uw liefde wordt gehoord. Wij zijn beschikbaar om te gaan. Wij staan klaar!

 – Heartbeat Worship

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop