Ondersteuning IT System Administrator TWR Europe - TWR

In september 2023 heeft Marcel Gelderblom zijn aanstelling als IT System Administrator bij TWR Europe ontvangen. “Met mijn werk bij TWR wil ik zorg dragen voor een stabiele en betrouwbare netwerkinfrastructuur. Dankbaar ben ik dat ik mijn jarenlange kennis en ervaring in de IT-technologie op deze manier in kan zetten.”


TWR Europe is één van de regio’s binnen TWR International. De Europese regio beslaat Europa, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In deze regio zendt TWR uit in zo’n 75 talen en dialecten via zeven middengolfzenders en diverse lokale FM-stations. Hierbij werken we samen met ruim 30 lokale partnerorganisaties.

Over Marcel – IT System Administrator

Marcel (1970) is opgegroeid in Hardinxveld-Giessendam. Sinds 1992 is hij getrouwd met Hanny en sindsdien wonen zij in Berkenwoude. Ze ontvingen drie kinderen en drie kleinkinderen. In 1998 is hij gestart in de IT bij een grote scholengemeenschap als netwerk- en systeembeheerder. Wat begon als een eenvoudig klein lokaal netwerk is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot netwerk over meerdere vestigingen. Deze opgedane kennis in het ontwikkelen en beheren van complexe IT-infrastructuren wil hij gaan inzetten bij TWR. Het beschikbaar zijn en het veilig houden ervan is van cruciaal belang voor de verspreiding van het evangelie via radio en andere media. Samen met de andere IT-specialisten uit het internationale team van TWR mag hij zich daarop gaan richten.

“In mei 2023 ben ik in contact gekomen met TWR Europe. Door diverse gesprekken werd ik steeds meer ingewonnen om te gaan werken bij TWR. Technologie speelt een steeds groter wordende rol bij de verspreiding van het evangelie. Met mijn werk wil ik zorg dragen voor een stabiele en betrouwbare netwerkinfrastructuur. Dankbaar ben ik dat ik mijn jarenlange kennis en ervaring in de IT-technologie op deze manier in kan zetten.”

Nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief van Marcel ontvangen, meldt u zich dan aan via de site www.famgelderblom.nl.

Ondersteuning

Net als veel andere internationale medewerkers van TWR is Marcel voor zijn werk afhankelijk van een achterban. Deze achterban ondersteunt hem in gebed en door met giften zijn salariskosten af te dekken. Om voor de lange termijn dit werk te kunnen blijven doen en zo te bouwen aan een stabiel financieel team, heeft Marcel naast gebedspartners ook mensen en organisaties nodig die hem (bij voorkeur voor langere termijn) financieel willen ondersteunen. Wilt u het mogelijk maken dat Marcel zijn werk bij TWR gaat doen? Meld u zich dan aan als donateur door middel van de geefmogelijkheden (middels automatische incasso) op deze pagina.

Giften ter ondersteuning van het werk van Marcel Gelderblom bij TWR Europe kunnen als volgt worden overgemaakt:

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR.
Onder vermelding van “Projectnr. 11031 IT System Administrator

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop