Ondersteuning HR Recruiter TWR Europe - TWR

TWR Europe is één van de regio’s binnen TWR International. De Europese regio beslaat Europa, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In deze regio zendt TWR uit in zo’n 75 talen en dialecten via zeven middengolf zenders en diverse lokale FM-stations. Hierbij werken we samen met ruim 30 lokale partnerorganisaties.

Samuël & Ximena Bekx zijn na jarenlange zendingservaring in Operatie Mobilisatie (OM), sinds 2020 verbonden aan TWR Europe. Met deze zendingservaringen is Samuël als HR Recruiter werkzaam voor TWR Europe om mensen te werven voor projecten wereldwijd met als uiteindelijke doel dat andere mensen het Evangelie horen.

Wat Samuël & Ximena enthousiast maken over TWR is het feit dat het Evangelie, via de radio of andere media middelen, zomaar de woonkamer van iemand kan binnenkomen, waar het voor een zendeling misschien onmogelijk zou kunnen zijn in deze veranderende wereld. Op deze manier wordt iemand niet alleen in contact gebracht met het Evangelie, maar ook in de veiligheid van zijn of haar huis kan de persoon onderwezen worden met de Bijbel. Zo ontstaan er in de praktijk huiskerken die groeien en zich vermenigvuldigen in hun eigen taal en cultuur.

Samuël is voor zijn werk afhankelijk van een achterban. Deze achterban ondersteunt hem in gebed en financiën. Om voor lange termijn dit werk te kunnen blijven doen en zo te bouwen aan een stabiel financieel team, hebben Samuël & Ximena naast gebedspartners ook mensen nodig die hun financieel willen ondersteunen. Wilt u het mogelijk maken dat Samuël zijn werk bij TWR blijft doen? Meld u dan aan als donateur d.m.v. de geefmogelijkheden (middels automatische incasso) op deze pagina of neem contact op met Samuël & Ximena hun thuisfrontteam (tft.bekx@gmail.com).

Giften ter ondersteuning van het werk van Samuël & Ximena Bekx bij TWR Europe kunnen als volgt worden overgemaakt:

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR Nederland & België, o.v.v. ‘Projectnr. 10005, Ondersteuning HR Recruiter TWR Europe’.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop