Exclusief concert The Bowery in Missie & Media - TWR

Vrijdagavond 3 november

Exclusief concert The Bowery

Intiem, persoonlijk, verhalen, akoestisch – beleef het mee!

 

The Bowery is op dit moment een van de meest succesvolle christelijke artiesten van Nederland. The Bowery schrijft geen standaard songs over liefde en liefdesverdriet. Nee, de nummers van The Bowery gaan over het echte leven zoals velen dat kennen: puur en met een rauw randje. Het geluid van The Bowery onderstreept dat verhaal. Nummers bol van twijfel, pijn en verdriet. Maar ze gaan zeker ook over hoop en geloof. Nooit bedoeld om een antwoord te geven, meer om te delen, en soms om iets in de gedachte van de luisteraar in beweging te zetten.

Kort na het succesvolle debuutalbum ‘Broken Jars’ dat in 2018 op vinyl werd uitgebracht, ontving The Bowery een Zilveren Duif Award voor ‘Beste Nieuwe Artiest’. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en heeft The Bowery bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Het tweede album van The Bowery, ‘Mountains & Valleys’, werd uitgebracht in 2020 en stond opnieuw maandenlang in de Nederlandse Gospel Top 10 van meest verkochte album, meest gestreamde album en meeste airplay. In september 2022 verscheen het nieuwste album ‘Time and Again’. Meer informatie over The Bowery.

The Bowery zal tijdens het concert in Missie & Media bestaan uit het tweetal zanger Rokus Maasland en toetsenist William van Barneveld. In deze kleine bezetting verzorgen zij een sfeervol optreden. Kernwoorden zijn: intiem, persoonlijk, verhalen, akoestisch en… exclusief. Een dierbare, bijzondere, muzikale ontmoeting tussen het publiek en The Bowery. “Ons publiek is van ons al gewend dat we altijd weer verrassen qua bezetting. Van klein en intiem tot intens en meeslepend met een voltallige band”, vertelt Rokus, die met zijn karakteristieke ‘rauwe’ stem garant staat voor het vertrouwde geluid van The Bowery.

Wil je dit bijzondere concert in belevingscentrum Missie & Media niet missen, bestel dan nú via onderstaand formulier een of meer tickets (prijs € 25,- p.p.).

Wees er snel bij want het aantal tickets is zeer beperkt (40 stuks).
Bezoekers krijgen bovendien gratis toegang tot Missie & Media en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

The Bowery in Missie & Media? Beleef het mee!


Alle informatie op een rijtje:

Datum: vrijdagavond 3 november
Toegang tot Missie & Media vanaf 18.30 uur
Start concert: 20.00 uur
(deuren openen om 19.30 uur)

Tickets: € 25,- p.p.

Locatie: Belevingscentrum Missie & Media / Het Schaffelaar Erf, stationsweg 2A, 3771 VH Barneveld.

Extra: voorafgaand aan het concert heeft u gratis toegang tot Missie & Media, het belevingscentrum van TWR.

Parkeren is mogelijk op parkeerplaats Schaffelaarsebos of parkeerplaats De Vetkamp.

Actuele informatie?
Check deze pagina voor de zekerheid ook voorafgaand aan het concert: www.twr.nl/live

 


Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop