Dankzij radio staat Mahmood er niet alleen voor - TWR

Beste broeders en zusters,

Het is soms best eenzaam, er zijn hier zo weinig christenen. Ik kan niet over mijn geloof praten, dat is te gevaarlijk. Sommige christenen in mijn land komen samen in ondergrondse kerken. Voor veel mensen is het niet mogelijk om naar die kerken te gaan. Ook voor mij niet.

Het enige waar ik vrede en hoop uit put is uw radio-uitzending. Het helpt me om door te gaan. Lokale radiostations praten over haat en regels. De boodschap die ik dankzij u ontvang is de boodschap van vrede en liefde.

Ik luister elke week naar het radioprogramma en ontvang sms’jes met bemoedigende teksten. Als ik een SMS krijg, roep ik mijn kinderen. Ik vraag mijn dochter of ze het hardop voorleest, zodat al mijn kinderen het goed horen. Ik wil dat mijn kinderen weten dat ik van Gods Woord houd.

Vorige maand vroeg ik mijn kinderen of ze een klein bad met water voor mij wilden vullen en toen heb ik mijzelf gedoopt. Ik luister al lang naar de radio en begrijp dat Jezus de Redder van de wereld is, ik houd van Zijn onderwijs en wil voor Hem leven!

Het is bemoedigend om te weten dat jullie aan mij denken en voor mij bidden. Ook al heb ik geen eigen gemeente, ik zie jullie als mijn kerk. Onlangs heb ik de radiofrequentie gedeeld met twee van mijn vrienden. Zij hebben mij daar later voor bedankt. Ik hoop en bid dat zij Gods stem mogen horen.

Er zijn zoveel mensen in mijn land die het Evangelie nog nooit hebben gehoord. Ik bid dat uw radio-uitzending ook hen mag bereiken. Ik dank God voor het belangrijke werk dat u doet.

Met groet,

Uw broeder Mahmood (Luisteraar uit Afghanistan)

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop