Afghanistan en Pakistan - meer dan 200 miljoen mensen - TWR

In Pakistan en Afghanistan hebben veel mensen het Evangelie nog nooit gehoord. TWR zendt vanuit een geheime locatie uit naar ruim 200 miljoen mensen in Pakistan, Afghanistan en Noord-India. Vanaf het moment dat de nieuwe zender in 2014 begon met uitzenden, stromen de reacties van luisteraars binnen.

Grootste onbereikbare gebieden ter wereld

Pakistan en Afghanistan liggen in het centrum van de grootste onbereikte gebieden ter wereld. Ruim 99% van de Afghanen hebben het Evangelie nog niet gehoord. Onder de 48.000 religieuze plekken in Afghanistan is er niet één waar het nieuws van Jezus Christus wordt verkondigd. In Pakistan is ruim 96% van de bevolking moslim.

Dagelijkse uitzendingen in verschillende talen

TWR zendt dagelijks uit in verschillende talen (Hindi, Punjabi, Urdu, Dari, Pashto, Kasjmiri, Tajiek) in dit gebied. De programma’s zijn afgestemd op de cultuur van het land en erop gericht om de vele moslims het Evangelie uit te leggen en de weinige christenen te sterken in hun geloof.

Veel reacties op de uitzendingen

Vanaf 2014 ontvangen we jaarlijks meer dan 10.000 reacties van luisteraars op de uitzendingen. We zijn dankbaar voor de vele reacties afkomstig uit Pakistan en Afghanistan. Die laten zien dat God aan het werk is onder de vele moslims.

Ik kan niet lezen of schrijven
“Ik ben Soheyla uit Kandahar. Vanwege het Taliban regime mocht ik als meisje niet naar school. Ik kan niet lezen of schrijven. Jullie programma’s zijn voor mij en anderen zoals mij, heel erg mooi en verbazingwekkend! Prijs de Heere voor jullie!” – Een uit Afghanistan gevluchte luisteraar van TWR

Helpt u mee deze unieke mogelijkheid te benutten? Om het Woord van God in Afghanistan en Pakistan te zaaien!

€  12,-   één minuut uitzending
€ 360,-  kosten radioprogramma van 30 minuten

 

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop