Ook voor mij, een alcoholist, gaf God Zijn Zoon - TWR

“Ik was alcoholverslaafd. Verloren in duisternis en zonde. Ik haatte mezelf, soms zo erg dat ik eraan dacht om zelfmoord te plegen. Ik was als een beest, er was geen hoop meer voor mij. Maar God zag naar mij om.

Toevallig kwam ik op de frequentie van TWR. De woorden die ik hoorde, schudden me wakker. In mijn hart werd een sprankje hoop ontstoken. Ik werd een vaste luisteraar. Weer hoorde ik woorden die mijn hart binnendrongen: ‘Als dan de Zoon u vrijgemaakt heeft, zult u werkelijk vrij zijn.’ Ik dacht: God gaf Zijn Zoon voor mij, een schurk, en wat doe ik? Waar ben ik mee bezig? Veel van mijn vrienden zijn gebroken door de alcohol en leven niet meer. Een stem binnenin mij zei: Als je zo doorgaat, gebeurt met jou precies hetzelfde.

Ik verwonder me nog steeds over hoe God mij heeft veranderd.

Luisterend naar de radio werd ik christen. Ik verwonder me nog steeds over hoe God mij heeft veranderd. Ik voel niet langer de behoefte naar alcohol. Al zijn de littekens nog te zien, mijn wonden zijn genezen. Mijn hart is vol van geloof. Ik leef alleen, maar ik ben niet eenzaam. Mijn hele leven vertrouw ik toe aan Hem. Hij is mijn doel.”

 

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop