"Toen niemand naar haar omkeek, hoorde Mangamma de stem van God…" - TWR

Beste broeders en zusters,

Ik kom uit een traditioneel dorp. De meerderheid van mijn stamgenoten is verslaafd aan alcohol. Toen mijn kinderen nog klein waren, stierf mijn man. Het leven als alleenstaande moeder met weinig inkomen is heel moeilijk.

Ik heb geen christelijke achtergrond. Vroeger brachten mijn man en ik brandoffers aan de verschillende goden die we aanbaden. Daar stopte ik mee toen hij overleed. Een paar jaar later werd ik ontzettend ziek en bedlegerig. Veel mensen uit mijn dorp zeiden dat het bergafwaarts ging met mijn leven, omdat ik was gestopt met de brandoffers.

Het was in die periode dat ik voor het eerst het Bijbelprogramma van TWR tegenkwam op de radio. Alleen al het horen van een radioprogramma in mijn eigen moedertaal gaf me veel plezier. Al snel ging ook de boodschap me steeds meer interesseren. Ik hoorde voor het eerst over Jezus Christus en Zijn goede nieuws voor de mensheid. Terwijl ik bleef luisteren, werden vragen die ik had over God en ons bestaan beantwoord. Uiteindelijk heb ik Christus aangenomen als mijn Redder!

Een paar dagen later kwamen een paar zendelingen naar mijn huis om voor mij en mijn gezin te bidden. Dankzij Gods genade werd ik genezen. Nu leven we in vrede in Christus.

Groet,
Mangamma

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop