Wonderlijke bekering van Selin (29) uit Turkije - TWR

Beste broeders en zusters,

Als kind heb ik het erg moeilijk gehad. Mijn vader heb ik nooit gekend. Mijn moeder had veel verschillende relaties toen ze jong was. Toen ze zwanger werd, wilde mijn vader daar niks van weten en verliet haar.

Opgroeiend was ik vooral boos op mijn moeder en kritisch over alles wat ze zei of deed. Maar op volwassen leeftijd, besefte ik opeens dat ik net zoals haar was geworden. Ik deed precies dezelfde dingen.

Op een dag zei een vriendin tegen mij: ‘Oordeel niet, want anders word je geoordeeld’. Ik begreep niet wat ze bedoelde. Ze vertelde me dat ze dit in de Bijbel had gelezen. En dat ze luisterde naar een radioprogramma waar ze meer uitleg kreeg over wat er in de Bijbel stond.

Op aanraden van die vriendin ben ik ook naar het radioprogramma gaan luisteren. Alles wat daar werd gezegd was nieuw voor me. Ik had nog nooit over het christelijk geloof gehoord. Maar wat ik nu hoorde, gaf me hoop voor de toekomst! Ik kreeg een Bijbel en ben daar in gaan lezen. Nu heb ik de Heere Jezus als Redder aan mogen nemen in mijn leven. Ik weet zeker dat geen andere naam mij kan helpen!

Ik wil u bedanken en wens u zegen.

Groet,

Selin

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop