Turkse radioprogramma’s voor jongeren - TWR

Turkse jongeren zien veel om zich heen gebeuren waarbij ze vraagtekens zetten: “Als ons geloof ‘vrede’ is, waarom is er dan juist hier zoveel oorlog?” Bij dit programma kunnen ze aankloppen met hun vragen. En dat doen ze!

Levensvragen

De laatste tijd krijgt het team in Turkije veel reacties van jongeren die geschokt zijn over oorlog en terreur in het Midden-Oosten. Ze hebben vragen over het geloof waarmee ze zijn opgegroeid. Nog vaker kampen ze met persoonlijke problemen zoals gebrek aan eigenwaarde, familieruzies of depressie.

Evangeliseren verboden onder de 18 jaar

Met het programma ‘Youth’ bouwt TWR relaties en creëert vertrouwen bij jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Helaas is het in het islamitische Turkije verboden om het Evangelie te delen met jongeren onder de 18 jaar. Maar via radio en internet kan TWR in Turkije hen wel bereiken met de liefde van Christus.

Verhalen

Tijdens de programma’s worden getuigenissen en waargebeurde verhalen verteld en afgewisseld met muziek. De Turkse jongeren houden ervan om verhalen te horen, maar slechts weinigen hebben het grootste verhaal ooit gehoord, het verhaal van Jezus Christus.

Contact opnemen

Luisteraars kunnen contact opnemen met het station. Dan beantwoordt het team hun vragen en opmerkingen met bewogenheid en met oog voor elk individu, zonder veroordeling. De makers zelf zijn ook jong. Uit de correspondenties ontstaan vriendschappen en zo kan het team de jonge luisteraars het Evangelie vertellen: het meest hoopvolle nieuws ooit. Bij interesse brengen de nazorg-medewerkers ook de andere christelijke radioprogramma’s onder de aandacht.

Help mee om uit te reiken naar de jongeren in Turkije!

Turkije is een van de grootste onbereikte landen ter wereld. Het percentage christenen in dit land is zeer gering en evangeliseren onder jongeren onder de 18 jaar is verboden. Met bijzondere radioprogramma ‘Youth’ wil TWR bij jongeren interesse wekken voor het Evangelie. Het programma duurt een uur en wordt wekelijks uitgezonden via een FM-station in één van de grootste en belangrijkste steden van Turkije en via internet. Uitzendkosten per programma: € 188,-

 

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop