Ex-moslims willen het Evangelie verspreiden onder Kashmiri - TWR

De Kashmiri zijn er klaar voor!

De Kashmiri, een bevolkingsgroep uit een islamitisch deel van India, wonen in de westelijke Himalaya. Zo adembenemend als de natuur is, zo hartverscheurend is het lot van de 6 miljoen bewoners van deze regio. Door een slepend grensconflict tussen India en Pakistan is Kashmir verscheurd. Het is één van de meest gemilitariseerde regio’s van de wereld. Bovendien wonen velen in afgelegen dorpen die voor zendelingen onbereikbaar zijn. Juist daarom is de verspreiding van het Evangelie per radio zo belangrijk. Radiogolven komen overal!

Steeds meer jonge Kashmiri voelen zich aangetrokken tot de radicale islam. Tegelijkertijd worden andere moslims christen. In 2001 waren dat er nog maar zo’n honderd, maar in 2010 al duizend. Een team van zulke ex-moslims wil nu het Goede Nieuws delen via de radio.

Waarom radio?

Ruim de helft van de bevolking is analfabeet. Ook is de armoede zo groot dat internet en televisie nogal eens ontbreken.

Wat is het programma?

‘De weg naar Rechtvaardigheid’ bestaat uit 100 afleveringen. Het is speciaal ontwikkeld voor moslims, en sluit aan bij de kennis die ze hebben van Abraham en de profeten. De serie is een beproefd recept in andere islamitische landen, waar vele moslims langs deze weg Jezus ontdekten.

Hoe vaak?

5 dagen per week, een programma van 15 minuten. De leiding is in handen van een zeer ervaren TWR-manager uit India. Lokale christenen staan klaar voor nazorg.

Samen de Kashmiri bereiken!

De christen-Kashmiri hebben uw structurele steun hard nodig om door te kunnen gaan met de radio-uitzendingen in Kashmir en zo hun volksgenoten te kunnen blijven bereiken met het Evangelie. Helpt u mee?

  • Het produceren en uitzenden van één minuut kost € 16.
  • Met een structurele bijdrage van € 25 per maand maakt u elk jaar de productie van vijf programma’s mogelijk.

Vul de online machtiging in op deze pagina. Zo worden miljoenen Kasmiri bereikt met het Evangelie!

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop