Ondersteuning financieel directeur TWR Europe - TWR
TWR Europe is één van de regio’s binnen TWR International. De Europese regio beslaat Europa, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In deze regio zendt TWR uit in zo’n 75 talen en dialecten via zeven middengolf zenders en diverse lokale FM-stations. Hierbij werken we samen met ruim 30 lokale partnerorganisaties.

Financieel directeur

De financiële afdeling van TWR Europe wil door goed rentmeesterschap zorgen voor een optimale besteding van de financiële middelen die God aan TWR toevertrouwt. Het team dat hier dagelijks aan werkt, bestaat uit drie boekhouders (in Bratislava en Barneveld) en wordt geleid door Tijmen van Steeg vanuit het kantoor in Barneveld. Naast het leiding geven aan dit financiële team is Tijmen ook onderdeel van het Europese Management Team en vertegenwoordigt hij de Europese regio in TWR’s wereldwijde financiële team.

Tijmen (1979) is geboren en getogen in Nijkerk, volgde de opleiding HEAO Accountancy en is in 2002 getrouwd met Ria. Ze hebben vier kinderen.

(Update mei 2024)

Achterban

Net als veel andere internationale medewerkers van TWR is Tijmen voor zijn werk afhankelijk van een achterban. Deze achterban ondersteunt hem in gebed en door met giften zijn salariskosten af te dekken. Om voor de lange termijn dit werk te kunnen blijven doen en zo te bouwen aan een stabiel financieel team, heeft Tijmen naast gebedspartners ook mensen en organisaties nodig die hem (bij voorkeur voor langere termijn) financieel willen ondersteunen. Wilt u het mogelijk maken dat Tijmen zijn werk bij TWR blijft doen? Meld u dan aan als donateur d.m.v. de geefmogelijkheden op deze pagina of neem contact op met Tijmens thuisfrontcommissie (tfcvansteeg@hotmail.com).

Giften ter ondersteuning van het werk van Tijmen van Steeg bij TWR Europe kunnen ook als volgt worden overgemaakt:

IBAN: NL75 INGB 0000 772342 ten name van: TWR.
Onder vermelding van “Projectnr. 10002, Ondersteuning financieel directeur TWR Europe

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop