Overzicht Projecten - Pagina 2 van 7 - TWR
  • Regio

  • Thema

Boodschap van hoop voor Oekraïne

TWR Oekraïne-directeur Alexander Chmut nam afscheid van zijn kleindochter. Zij ontvluchtte het land; zelf is hij gebleven. Samen met zijn team maakt hij nieuwe programma’s om perspectief en hoop te bieden in oorlogstijd. Ondanks alles lukt het nog steeds om vrijwel continu via radio en internet uit te zenden. En het aantal luisteraars groeit!

Onbereikt, maar niet onbereikbaar

Drie miljard. Dit onvoorstelbare aantal mensen – dichtbij en ver weg – heeft het Evangelie nog nooit gehoord. Zij zijn ‘onbereikt’ en missen daarom het meest waardevolle wat God ons te bieden heeft. Vanuit de Bijbelse opdracht laat TWR het Woord van God overal horen.

Gesloten grenzen Noord-Korea houden Gods Woord niet tegen

Noord Korea. Kim Jong-un, de leider van dit bijzonder gesloten land, laat de wereld graag zijn macht en een prachtig opgepoetst plaatje van de werkelijkheid zien. Gelukkig mogen we weten dat het God is Die regeert, ook in Noord-Korea! Vanuit Guam zendt TWR radioprogramma's uit om de bevolking van dit land te bereiken met het Evangelie en om de gelovigen te bemoedigen en toe te rusten.

Hoop voor Vrouwen geeft Evi houvast

In veel delen van de wereld leven vrouwen in armoede of worden ze onderdrukt. Onderwijs is niet vanzelfsprekend en hun kennis over opvoeding en gezondheid is vaak beperkt. Het programma Hoop voor Vrouwen biedt onderwijs over de Bijbel én over gezondheid en relaties. Het wordt in meer dan 70 talen uitgezonden en veranderde het leven van Evi, een jonge vrouw uit Bali.

Luistergroepen: het begint klein, maar breidt snel uit

Een voorganger in een klein dorp zonder kerk. Een weduwe die niet kan lezen en schrijven. Een man die een ernstig ongeluk heeft meegemaakt. Op het eerste gezicht zijn het heel verschillende mensen. Toch hebben ze een ding gemeen: elk van hen is actief bezig om TWR-luistergroepen op te zetten in zijn of haar omgeving.

Inzet digitale media bij verspreiding Evangelie

Een wereld zonder sociale media en internet kunnen we ons nauwelijks meer voorstellen. Natuurlijk, soms doet de wifi het even niet of hebben we geen bereik, maar dat zijn de uitzonderingen. In het dagelijks leven is het digitale gebeuren niet meer weg te denken. Dat geldt ook in veel landen waar TWR actief is. En dus maakt TWR naast onder andere radio wereldwijd steeds vaker gebruik van digitale media bij het laten klinken van het Evangelie.

Administratief medewerkster Media Services Department

"Bij TWR verzorg ik de administratie rondom de intellectuele eigendomsrechten van onze programma’s. Daarnaast werk ik ook aan ons TWR360 digital media platform om het steeds verder te vullen met christelijke content in meer dan 100 talen."

Ondersteuning senior accountant TWR Europe

Sinds januari 2022 is Gerdien Wessels als senior accountant betrokken bij TWR Europe. "Met het werk bij TWR wil ik mij inzetten voor de opbouw van het Koninkrijk van God wereldwijd."

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop