Overzicht Projecten - Pagina 2 van 6 - TWR
  • Regio

  • Thema

Inzet digitale media bij verspreiding Evangelie

Een wereld zonder sociale media en internet kunnen we ons nauwelijks meer voorstellen. Natuurlijk, soms doet de wifi het even niet of hebben we geen bereik, maar dat zijn de uitzonderingen. In het dagelijks leven is het digitale gebeuren niet meer weg te denken. Dat geldt ook in veel landen waar TWR actief is. En dus maakt TWR naast onder andere radio wereldwijd steeds vaker gebruik van digitale media bij het laten klinken van het Evangelie.

Administratief medewerkster Media Services Department

"Bij TWR verzorg ik de administratie rondom de intellectuele eigendomsrechten van onze programma’s. Daarnaast werk ik ook aan ons TWR360 digital media platform om het steeds verder te vullen met christelijke content in meer dan 100 talen."

Ondersteuning senior accountant TWR Europe

Sinds januari 2022 is Gerdien Wessels als senior accountant betrokken bij TWR Europe. "Met het werk bij TWR wil ik mij inzetten voor de opbouw van het Koninkrijk van God wereldwijd."

Ondersteuning Anna Laura Visser

Het is het verlangen van Anna Laura om mensen te bereiken met het Evangelie met de hedendaagse middelen die we tot onze beschikking hebben.

Nieuwe zender Kenia bereikt vluchtelingen

Op de vlucht voor geweld en oorlog kwamen duizenden mensen naar Kenia in de hoop daar een veilige plek te vinden. Ze kregen onderdak in het vluchtelingenkamp in Kakuma. In dit kamp wonen inmiddels zo'n 250.000 mensen. Velen dragen grote trauma’s met zich mee en hebben behoefte aan veel praktische zaken. Maar zij hebben ook nieuwe hoop nodig! TWR mag daaraan meewerken door een nieuwe zender die sinds kort uitzendingen verzorgt.

Het Evangelie voor de Koerden

De Koerden, een volk zonder land. Een volk dat verdrukt wordt en weinig rechten heeft. Velen van hen wonen in afgelegen gebieden en zijn moslim of atheïst. Hoe kan het Evangelie deze mensen ooit bereiken? Toch gebeurt dat nu. Nadat het jarenlang verboden was, mag TWR sinds het voorjaar van 2020 uitzenden in het Kurmanji, de taal die veel Koerden spreken.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop