Overzicht Projecten - Pagina 2 van 6 - TWR
  • Regio

  • Thema

Administratief medewerkster Media Services Department

"Bij TWR verzorg ik de administratie rondom de intellectuele eigendomsrechten van onze programma’s. Daarnaast werk ik ook aan ons TWR360 digital media platform om het steeds verder te vullen met christelijke content in meer dan 100 talen."

Ondersteuning senior accountant TWR Europe

Sinds januari 2022 is Gerdien Wessels als senior accountant betrokken bij TWR Europe. "Met het werk bij TWR wil ik mij inzetten voor de opbouw van het Koninkrijk van God wereldwijd."

Fietstocht

Zaterdag 11 juni 2022: fietsen voor TWR.
Rondje Nijkerk - Ugchelen - Nationaal park de Hoge Veluwe (175 km)
Prachtige route, bekend van Gelre's Mooiste.

Ondersteuning Anna Laura Visser

Het is het verlangen van Anna Laura om mensen te bereiken met het Evangelie met de hedendaagse middelen die we tot onze beschikking hebben.

Nieuwe zender Kenia bereikt vluchtelingen

Op de vlucht voor geweld en oorlog kwamen duizenden mensen naar Kenia in de hoop daar een veilige plek te vinden. Ze kregen onderdak in het vluchtelingenkamp in Kakuma. In dit kamp wonen inmiddels zo'n 250.000 mensen. Velen dragen grote trauma’s met zich mee en hebben behoefte aan veel praktische zaken. Maar zij hebben ook nieuwe hoop nodig! TWR mag daaraan meewerken door een nieuwe zender die sinds kort uitzendingen verzorgt.

Het Evangelie voor de Koerden

De Koerden, een volk zonder land. Een volk dat verdrukt wordt en weinig rechten heeft. Velen van hen wonen in afgelegen gebieden en zijn moslim of atheïst. Hoe kan het Evangelie deze mensen ooit bereiken? Toch gebeurt dat nu. Nadat het jarenlang verboden was, mag TWR sinds het voorjaar van 2020 uitzenden in het Kurmanji, de taal die veel Koerden spreken.

Een boodschap van licht voor donker Siberië

In drie minuten vertellen wie Jezus is aan mensen die Hem nog niet kennen. Dat is een flinke uitdaging en tegelijkertijd een geweldige kans. Medewerkers van TWR in Siberië zijn hier druk mee bezig. TWR mag dagelijks korte boodschappen uitzenden op seculiere FM-zenders in verschillende Siberische steden. Mensen onderweg, in winkels of wachtkamers kunnen zo over God horen.

De kracht van luistergroepen

Voor veel christenen wereldwijd zijn luistergroepen tot grote steun en zegen. Een predikant in Sri Lanka onderstreept dat: "Het was moeilijk om het Woord van God te verkondigen en onze kerk groeide niet. Totdat TWR een programma voor luistergroepen introduceerde: Radio Home. Dit zorgde voor een grote opwekking in onze kerk."

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop