Overzicht Projecten - Pagina 4 van 5 - TWR
  • Regio

  • Thema

Noord Korea

Brief uit Noord-Korea: Help ons!

Radio is voor Noord-Koreanen vaak de enige manier om het Evangelie te horen. Velen hunkeren naar Gods Woord. Dat lezen we in een bijzondere brief van een luisteraar. Helpt u mee de radio-uitzendingen van TWR mogelijk te maken?

Indonesië vrouwen

Hoop voor Indonesische vrouwen

In Indonesië wonen 250 miljoen mensen. Veel vrouwen in dit immense land hebben te kampen met problemen als armoede, slecht onderwijs, weinig rechten, huiselijk geweld en slechte gezondheidszorg.

roma zigeuners

Programma voor Roma in Oost-Europa

In Europa wonen ongeveer 15 miljoen Roma. Zij worden ook wel zigeuners genoemd en behoren tot de grootste minderheidsgroep van Europa. Roma worden vaak gezien als uitschot van de maatschappij. De meeste Roma kunnen niet goed lezen en luisteren liever naar verhalen en muziek. Radio is daarom een effectief middel om hen in hun eigen taal het Evangelie te vertellen.

Afghanistan

0% KANS DAT ZIJ OOIT HET EVANGELIE HOORT?

De kans dat je in Afghanistan het Evangelie hoort is heel klein. Maar 0,0003% van het land is christen en evangelisatie is streng verboden. Radio is voor Afghanen dé kans om het Evangelie te horen.

Toeareg West-Afrika

De Toeareg worden bereikt in eigen taal

In Noordwest-Afrika leven miljoenen mensen die moeilijk bereikbaar zijn en nog nooit over Jezus Christus hebben gehoord. TWR bereikt deze meestal analfabete en islamitische volken via de radio met het Evangelie.

Gesloten grenzen Noord-Korea houden Gods Woord niet tegen

Noord Korea. Kim Jong-un, de leider van dit bijzonder gesloten land, laat de wereld graag zijn macht en een prachtig opgepoetst plaatje van de werkelijkheid zien. Gelukkig mogen we weten dat het God is Die regeert, ook in Noord-Korea! Vanuit Guam zendt TWR radioprogramma's uit om de bevolking van dit land te bereiken met het Evangelie en om de gelovigen te bemoedigen en toe te rusten.

Hoe vinden vluchtelingen als Yasmina het Ware Geluk?

Veel vluchtelingen zijn alle houvast kwijtgeraakt en staan daardoor meer open voor de innerlijke rust en veiligheid van het Evangelie. TWR bereikt hen via uitzendingen in hun eigen taal. In het Midden-Oosten en op internet zendt TWR onder meer het programma ‘Hoop voor Syrië’ uit.

een open deur naar Siberië

Een open deur naar Siberië

Sinds 2013 zendt TWR Siberië dagelijks korte programma’s uit van drie minuten via veel beluisterde seculiere FM zenders en via internetzender Pure Wave.

Women of Hope Somali

Hoop voor Somalische vrouwen

Christen zijn in Somalië is levensgevaarlijk. Somaliërs die ontdekt worden met een Bijbel of christelijke lectuur lopen het risico gedood te worden. Ondanks alle dreiging maakt een groep Somalische vrouwen elke week het radioprogramma ‘Hoop voor vrouwen’.

Verhoog de Zoon China

Verhoog de Zoon in China

In China wonen veel mensen in afgelegen gebieden die niet kunnen lezen en schrijven. Voor hen worden speciale radioprogramma's gemaakt, waardoor ze het Evangelie kunnen horen in hun eigen taal. Het 'Verhoog de Zoon' project wil zo'n 100 bevolkingsgroepen bereiken.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop