• Regio

  • Thema

Hoop voor Syrië

Eindelijk... de oorlog lijkt bijna voorbij. Maar Syrië komt er diep gehavend uit. Ondanks grote teleurstellingen doet een groepje jonge Syriërs trouw haar werk voor Gods koninkrijk.

jongeren India luisteren via smartphone

TWR bereikt jeugd in India via de smartphone!

Hoe bereik je jongeren vandaag de dag? Inderdaad, via internet. Veel jongeren in India hebben een smartphone en kunnen via de online radiozender Crosswave luisteren naar christelijke muziek en discussies over actuele onderwerpen.

luisteraars in Indonesië

Zorg voor luisteraars in Indonesië

Evangelisten in Indonesië bezoeken luisteraars in sloppenwijken, kleine dorpjes en zelfs vrouwengevangenissen. Ze delen audiospelers en cd's uit en bieden hoop en nazorg met hun bezoeken naar aanleiding van de radioprogramma's.

stichten huiskerk

Radioserie over het stichten van een huiskerk

Ondanks vervolging groeit de kerk in Oezbekistan. Veel Oezbeekse christenen gaan nu naar huiskerkjes. De leiders hebben training nodig, maar hoe is dit mogelijk als alle christelijke activiteiten verboden zijn?

Turkse radioprogramma’s voor jongeren

Turkse jongeren zien veel om zich heen gebeuren waarbij ze vraagtekens zetten: "Als ons geloof 'vrede' is, waarom is er dan juist hier zoveel oorlog?" Bij dit programma kunnen ze aankloppen met hun vragen. En dat doen ze!

kinderprogramma India

Kinderprogramma ‘Tijd voor een kind’

Kinderen in India kunnen elke week luisteren naar Bijbelverhalen, spelletjes, een hoorspel en muziek. Zo leren ze over de Here Jezus en God. Ook worden onderwerpen besproken als kinderarbeid, armoede en malaria.

Zilveren jaren Siberië

Een programma voor ouderen in Rusland

Twee dames van in de zeventig maken opnames voor het radioprogamma 'Zilveren jaren'. Het programma is bedoeld voor oudere mensen en behandelt onderwerpen die met het ouder worden te maken hebben.

TWR Europa financieel directeur

Ondersteuning financieel directeur TWR Europe

Het financiële team van TWR Europa wordt geleid door Tijmen van Steeg. Het team is verantwoordelijk voor een goede besteding van de gelden aan wereldwijde projecten. Net als andere internationale werkers is Tijmen afhankelijk van een achterban.

UPG Kenia

Prachtige kans om ‘onbereikten’ in Kenia te bereiken!

In de landelijke gebieden van Kenia wonen zo’n 42 etnische stammen, waarvan velen nog nooit gehoord hebben van Jezus Christus. Onder de naam Sifa FM zendt het TWR Kenia FM netwerk wekelijks meer dan 60 uur christelijke programma’s uit.

theologie opleiding huiskerkleiders China

Theologieopleiding voor huiskerkleiders in China

Geestelijke leiders in China missen vaak de kennis om jonggelovigen te begeleiden. Omdat het te gevaarlijk is via internet informatie te verspreiden, zendt TWR het programma SOTA uit. Deze theologische cursus duurt drie jaar en leidt huiskerkleiders in heel China op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop