Overzicht Projecten - Pagina 3 van 7 - TWR
  • Regio

  • Thema

Hoop voor Vrouwen geeft Evi houvast

In veel delen van de wereld leven vrouwen in armoede of worden ze onderdrukt. Onderwijs is niet vanzelfsprekend en hun kennis over opvoeding en gezondheid is vaak beperkt. Het programma Hoop voor Vrouwen biedt onderwijs over de Bijbel én over gezondheid en relaties. Het wordt in meer dan 70 talen uitgezonden en veranderde het leven van Evi, een jonge vrouw uit Bali.

Luistergroepen: het begint klein, maar breidt snel uit

Een voorganger in een klein dorp zonder kerk. Een weduwe die niet kan lezen en schrijven. Een man die een ernstig ongeluk heeft meegemaakt. Op het eerste gezicht zijn het heel verschillende mensen. Toch hebben ze een ding gemeen: elk van hen is actief bezig om TWR-luistergroepen op te zetten in zijn of haar omgeving.

Pete & Debbie Lee

Pete is onderdeel van het Global Technical Team. Hij kijkt ernaar uit om zijn training te gebruiken om ervoor te zorgen dat technologie de verspreiding van het Evangelie op moeilijk bereikbare plaatsen niet in de weg staat. Debbie zal hem in zijn rol ondersteunen...

Inzet digitale media bij verspreiding Evangelie

Een wereld zonder sociale media en internet kunnen we ons nauwelijks meer voorstellen. Natuurlijk, soms doet de wifi het even niet of hebben we geen bereik, maar dat zijn de uitzonderingen. In het dagelijks leven is het digitale gebeuren niet meer weg te denken. Dat geldt ook in veel landen waar TWR actief is. En dus maakt TWR naast onder andere radio wereldwijd steeds vaker gebruik van digitale media bij het laten klinken van het Evangelie.

Administratief medewerkster Media Services Department

"Bij TWR verzorg ik de administratie rondom de intellectuele eigendomsrechten van onze programma’s. Daarnaast werk ik ook aan ons TWR360 digital media platform om het steeds verder te vullen met christelijke content in meer dan 100 talen."

Ondersteuning senior accountant TWR Europe

Sinds januari 2022 is Gerdien Wessels als senior accountant betrokken bij TWR Europe. "Met het werk bij TWR wil ik mij inzetten voor de opbouw van het Koninkrijk van God wereldwijd."

Ondersteuning Anna Laura Visser

Het is het verlangen van Anna Laura om mensen te bereiken met het Evangelie met de hedendaagse middelen die we tot onze beschikking hebben.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop