Ook mijn leven schoongeveegd - TWR

“Ik ben Subaidah, moeder van vijftig jaar. Mijn beroep is straatveger. Een beroep waar veel mensen op neerkijken. En inderdaad: ik was iemand om op neer te kijken. Door mijn zware leven was ik een harde vrouw geworden. Ik leefde in een duistere wereld met veel misdaad en criminaliteit.

De mensen met wie ik omging, waren allemaal gehard door een moeilijk leven. We gebruikten grove taal en zelfs als ik iemand groette, deed ik dat met een vloek. Scheiden, hertrouwen, ontrouw… dat waren normale zaken voor mij.

Luisteraarsgroep

Middenin dit moeilijke leven kwam God. Hij bracht een TWR-team naar mensen zoals ik, om ons te dienen. En daar ben ik God nog steeds dankbaar voor! Elke woensdagavond ging ik met een paar vrienden naar de luistergroep, georganiseerd door Arlisa. Samen luisterden we naar programma’s over het christelijke geloof. Op die momenten voelde het alsof Jezus zelf mij terechtwees en mij eraan herinnerde wie ik echt was.

Hij geeft kracht

De Heere opende mijn ogen voor de slechte dingen die ik deed en waar ik Hem geen plezier mee deed. Door de radioprogramma’s kreeg ik de kracht om te stoppen met mijn slechte gewoontes. Het was niet gemakkelijk, een echt gevecht vaak. Maar ik weet: Jezus houdt van mij. En dat geeft mij de kracht om te veranderen.

Helder

Beetje bij beetje stopte ik met oude gewoontes en veranderde mijn leven. Letterlijk veeg ik de straat schoon, maar ik heb ook mijn leven schoongeveegd! Het gezamenlijk luisteren naar de radioprogramma’s maakt mijn geloof steeds sterker. Mijn leven is nu heel helder, want Jezus verlicht nu mijn leven. Ik ben dankbaar dat God van mij houdt en dat Hij mijn hart heeft aangeraakt via jullie programma’s.”

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop