Zorg voor luisteraars in Indonesië - TWR

Evangelisten bezoeken luisteraars

Voor de luisteraars van TWR Indonesië die geïnteresseerd zijn geraakt in het geloof, is er vaak geen kerk in de buurt. TWR Indonesië vindt het heel belangrijk dat deze luisteraars goede nazorg krijgen en heeft daarom de bediening ‘Zorg voor luisteraars’ opgezet.

Van jong naar volwassen christen

Evangelisten bezoeken groepen in sloppenwijken, kleine dorpjes en vrouwengevangenissen. In Surabaya bijvoorbeeld bezoekt Arlisa vijf luisteraarsgroepen in sloppenwijken. De meesten van hen zijn Madurees (etnische bevolkingsgroep) en werken als vuilnisophalers. Zij hebben speciale uitleg nodig bij het ‘Hoop voor vrouwen’ en het ‘De Bijbel door’ programma. Zo helpt Arlisa hen verbanden te leggen tussen wat ze leren in het programma en de problemen uit hun dagelijks leven. De luisteraars groeien van jonge naar volwassen christenen.

Arme gezinnen

Onder de allerarmsten deelt TWR jaarlijks zo’n honderd radio’s uit. Ook worden er aan luisteraarsgroepen audiospelers en cd’s uit gedeeld zodat ze in hun eigen tijd kunnen luisteren. Vorig jaar was er regelmatig contact met zo’n 16.000 luisteraars. TWR Indonesië wil door de luisteraarsgroepen ook weer nieuwe luisteraars gaan aantrekken.

Help mee bij deze mooie bediening in Indonesië waardoor levens werkelijk veranderen!

  • Eén radio voor de allerarmsten kost € 15,-
  • Een audiospeler kost € 20,-
  • Steun voor één luisteraarscoördinator kost € 45,-

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop