Hoop voor Indonesische vrouwen - TWR

Het christelijk geloof staat steeds meer onder druk. Velen voelen zich hopeloos. Het radioprogramma Hoop voor Vrouwen biedt hen op twee manieren hoop. In de eerste plaats met praktische informatie over voedsel, gezondheid en gezinsleven. Maar ook met de boodschap van Jezus Christus!

‘Hoop voor Vrouwen’

Het radioprogramma ‘Hoop voor Vrouwen’ biedt hen op twee manieren hoop. In de eerste plaats met praktische informatie over voedsel, gezondheid en gezinsleven, maar ook met de boodschap van Jezus Christus! De boodschap van redding, heil en heling. Niet alleen voor deze vrouwen zelf, maar ook voor hun gezinnen en voor de Indonesische samenleving.Op deze manier maken we duidelijk dat God zich bekommert om ons hele wezen. Daardoor luisteren ook moslimvrouwen naar de programma’s.

Uitzendingen via 47 FM-zenders

Met deze boodschap van hoop bereikt TWR vrijwel geheel Indonesië via 47 lokale radiostations, internet en mediaspelers. Het programma ‘Hoop voor Vrouwen’ wordt uitgezonden in het Indonesisch en Javaans. TWR Indonesië zendt niet alleen radioprogramma’s uit, maar steekt ook veel tijd in het bezoeken van luisteraarsgroepen. Dit gebeurt met name in sloppenwijken, kleine gemeentes en in vrouwengevangenissen. Onder deze groepen worden mediaspelers, Bijbels en andere christelijke literatuur verspreid.

Enkele reacties van luisteraars:

“Hoop voor Vrouwen is mijn favoriete programma. Het geeft mij geestelijk inzicht en andere zinvolle kennis over vrouwenzaken. Dank aan jullie programma en Gods zegen daarvoor.”
Hartiani uit Oost-Java

”Ik ben blij dat ik naar jullie programma kan luisteren. Het helpt me Gods Woord te leren kennen. Daardoor ontvang ik veel zegeningen, maar het geeft mij ook een waarschuwing. “
Heni Yuliasih uit Centraal-Java.

Breng ook hoop aan de vrouwen in Indonesië

Met uw steun kan TWR miljoenen vrouwen bereiken via de vele FM stations verspreid over heel Indonesië!

  • 15 minuten uitzending kost € 70,-
  • Een heel programma bedraagt € 138,-

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop