China: speciale uitzendingen vanwege coronavirus - TWR

De uitbraak van het coronavirus in China is wereldnieuws. Het raakt ons allemaal, maar het heeft ook gevolgen voor het werk van TWR in China. Doordat teamleden niet bij elkaar kunnen komen, kunnen opnames voor nieuwe programma’s niet doorgaan. Tegelijkertijd biedt deze situatie extra openingen om het Evangelie te verspreiden.

Zo wordt er op dit moment hard gewerkt aan een speciaal programma om de Chinezen te bemoedigen. Dit noodhulpprogramma wordt in drie Chinese talen vertaald.
Daarnaast horen we dat kerken hun preken online zetten, nu samenkomen niet mogelijk is. Omdat de overheid alle onlineactiviteiten controleert, moeten voorgangers voorzichtig zijn met wat ze publiceren, maar ze gebruiken de mogelijkheden die er zijn.
Het dodental blijft oplopen en volgens onze contactpersoon in China zijn de werkelijke cijfers nog veel hoger. De Chinezen hebben uw hulp nodig. Wilt u bijdragen aan de speciale radio-uitzendingen en wilt u bidden dat deze situatie de mensen bij God brengt?

U kunt dit actuele project ondersteunen door een gift over te maken op rekeningnummer NL75 INGB 0000 7723 42 o.v.v. Noodhulp. Of geef direct online via het geefblok op deze pagina.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop