Verhoog de Zoon in China - TWR

Honderd onbereikte volken in China horen straks het Evangelie in hun eigen taal!

In China leven ruim 400 verschillende bevolkingsgroepen die 296 verschillende talen spreken. Veel van deze Chinezen wonen afgelegen of zijn analfabeet. Om juist deze onbereikte groepen te bereiken is TWR gestart met het project ‘Verhoog de Zoon’. In totaal gaat het om meer dan 100 miljoen mensen.

Vijftien verschillende talen

TWR gaat radioprogramma’s produceren en uitzenden in 15 verschillende talen die door deze honderd bevolkingsgroepen worden gesproken. Deze worden verspreid via de radio, internet, apps, MP3-spelers en geheugenkaartjes voor in de mobiele telefoon. TWR werkt daarbij zoveel mogelijk samen met lokale kerken, voorgangers en evangelisten.

De zeven minuten durende programma’s vertellen over Jezus Christus, Zijn onderwijs en wonderen. Dit gebeurt door middel van verhalen, gelijkenissen, Bijbelgedeeltes en muziek. Omdat veel onbereikte volkeren op het platteland of in de bergen leven en niet kunnen lezen, is evangelisatie door het gesproken Woord belangrijk.

Deze volken bestaan in totaal uit meer dan 100 miljoen mensen.

Helpt u mee?

  • Kosten van één radio of MP3-speler: € 20
  • 100 radio’s of MP3-spelers voor één volk: € 3.000
  • Productiekosten per programma: € 105
  • Gehele serie van 60 programma’s per taal: € 6.300
  • Totale kosten per volk: € 20.000

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop