Theologieopleiding voor huiskerkleiders in China - TWR

Dagelijks komen duizenden mensen in China tot geloof. Maar hun geestelijke leiders missen vaak de kennis om hen te begeleiden. Van een theologische opleiding kunnen de meeste huiskerkleiders alleen maar dromen. TWR zendt daarom het programma SOTA uit, een driejarige theologische cursus.

Theologiecursus via radio en mp3-spelers

Sinds 2001 leidt TWR huiskerkleiders op in heel China met intensieve theologische training. Dit gebeurt via de radio en intensieve persoonlijke begeleiding. Tijdens de groepsbijeenkomsten in een SOTA-centrum krijgen studenten les over onderwerpen als leiderschap, ethiek, apologetiek en evangelisatie. Als aanvulling op de lessen krijgen de studenten een MP3-speler met daarop het gehele programma en via de interactieve website kunnen ze lessen volgen en met elkaar en leraren overleggen. Om de studenten te helpen hun kennis in de praktijk te brengen worden ze betrokken bij nieuwe kerkplantingen.

Investeer mee in de kerk van China!

Voor € 17,50 per maand over een periode van drie jaar draagt u zorg voor de kosten van de opleiding voor één student in China (opleiding, studiematerialen etc.) Afgestudeerde studenten werken mee aan het toerusten en stichten van gemeentes in China.

Wilt u ook helpen? Steun dit project

De wereldwijde verspreiding van het Evangelie door TWR wordt volledig gefinancierd met giften. Uw donatie is dan ook zeer welkom!

Steun dit project

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Laptop